Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Sens giratoriu la Crinu. Lidl cere aviz (FOTO planuri)

sens giratoriu crinu2Sens giratoriu la Crinu. Reprezentanții firmei Lidl au solicitat autorizaţie de mediu pentru amenajarea sensului giratoriu de la Crinu, de la intersecția dintre Drumul Careiului, coborârea de pe Podul Golescu și strada Prahovei.

“Investitorul dorește construirea unei intersecții de tip giratoriu, exact pe același amplasament cu intersecția actuală. Această invesţitie va facilita desfășurarea traficului în condiții de maximă siguranță, permițând totodată descongestionarea traficului în zonă. Valorile actuale ale traficului și ambuteiajele create în zona intersecției au dus la propunerea actuală de a amenaja un sens giratoriu în zona, lucru care permite atât intrarea simultană în intersecție a mai multor autovehicule simultan cât și sporirea siguranței în exploatare a traficului”, se mai arată în document”, au precizat cei de la LIDL în document.

Benzilor de circulație vor avea lățimi cuprinse între 3,3 și 3,5 metri liniari. Raza interioară de girație este de 8,00 metri liniari. Sensul giratoriu proiectat va fi amenajat cu două benzi pe calea inelară a câte 5,25 metri liniari lățime fiecare.

 

sens giratoriu crinu

4 comentarii

  1. Tutzgureanu' Răspunde

    Aha !!Tamponari la greu !!Careiului e cea mai circulata strada din municipiu !!

  2. Djungo Răspunde

    Exact in aglomeratia asta de pe careiului lipsea sensul giratoriu!!! Mai ales dimineata la 7 jumate. Vreau sa-i vad pe cei de la lidl cum se descurca.

  3. M Răspunde

    Ar fi o idee geniala intr-o tara civilizata, dar cum Romania nu este, ar fi jale. La noi nu se semnalizeaza la iesirea din sens, desi in alte tari asa se face si functioneaza foarte bine. Cine asteapta sa intre in sens poate porni mai repede, sau chiar poate intra in sens fara a se opri, deoarece cel care este deja in sens semnalizeaza iesirea din sens(“la dreapta”).

    Daca nici asa ceva nu functioneaza la noi, cum ar functiona un sens cu 2 benzi? deja imi imaginez cel de pe banda interioara vrea sa iasa, dar cel de pe banda exterioara inca nu iese si bammm.
    Cu tampiti n-ai ce face.

  4. Satmarrean Răspunde

    Ar fi o idee bună…însă o idee si mai buna pentru decongestionarea traficului atât la aceasta intersecție, cat si la intersecția de la podul Decebal ar fi construită unor pasaje. Bineinteles cu o finantare adecvată si din partea consiliului local…s-ar putea realiza aceste lucruri pentru a veni in sprijinul comunități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.