Ultima actualizare: ieri, 22:59
Locale

Tâlhărit în propria-i casă. Tâlharii au fost prinși

talhar-locuinteUn bărbat a fost tâlhărit în propria-i locuință. Doi bărbați din Carei, au fost reţinuți pentru 24 de ore de către poliţişti, fiind bănuiți de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie. Cei doi vor fi prezentați magistraților cu propunere de luare a unor măsuri  preventive.

În data de 16 ianuarie a.c., un bărbat în vârstă de 65 de ani din Carei a sesizat poliţia despre faptul că a fost victima infracţiunii de tâlhărie. El a reclamat că în seara zilei precedente, în locuinţă ar fi intrat două persoane necunoscute care l-au ameninţat şi i-au cerut bani, luându-i 450 lei.

În urma activităţilor de investigare efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Carei, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, au reușit în cursul zilei de ieri, 08.02.a.c. cu sprijinul de specialitate al Biroului de Operațiuni Speciale  Oradea şi al Serviciului de Acțiuni Speciale  Satu Mare, identificarea a doi bărbați din Carei, de 28 respectiv 29 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Din cercetări, a rezultat faptul că în seara zilei de 15 ianuarie 2017, în jurul orei 21.00, cei doi, având feţele acoperite cu cagule,  ar fi pătruns în locuința părții vătămate și prin amenințări, i-au sustras acesteia 450 lei, după care au părăsit locuința.

Faţă de cei în cauză s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca în data de 09.02.2017 să fie prezentaţi magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive. Cercetările continuă în vederea documentării întregii lor activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.