Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

UPDATE Accident grav în Negreşti Oaş. A întors pe linie continuă şi a murit!

accident

UPDATE. Polițiștii au stabilit că un șofer de 23 de ani a întors pe linie continuă și a fost lovit. El și-a pierdut viața.

 Comunicatul Poliției:

În data de 25.03.a.c., la ora 23.37, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat prin apel la SNAU 112, despre producerea unui accident rutier în orașul Negrești Oaș.

La fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că un conducător auto de 23 de ani din localitatea Ambud, județul Satu Mare, conducând un autoturism pe strada Victoriei, ar fi efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere pe linie continuă, fiind acroșat de un alt autoturism, al cărui conducător auto, un tânăr de 18 ani din Certeze,  nu ar fi păstrat față de acesta, o distanță suficientă în mers.

În urma impactului, conducătorul auto de 23 de ani a decedat, iar o femeie de 33 de ani, tot din Ambud, pasageră în același autoturism, a fost rănită ușor.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a produs evenimentul rutier.

 ORA 9:00 – Un accident soldat cu rănirea a trei persoane a avut loc azi noapte pe strada Victoriei din Negreşti Oaş, după ce două maşini s-au ciocnit. Pompierii au intervenit pentru scoaterea uneia dintre victime, care a rămas încarcerată.

Au rezultat trei victime: o femeie de 33 ani, un adolescent de 18 ani şi un bărbat de 23 de ani, cel din urmă fiind şi încarcerat şi transportat în stare grava la spital de Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Ceilalţi doi au răni usoare.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare a intervenit cu o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor și unul de terapie intensivă SMURD.

Vom reveni cu detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.