Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Accident la Satu Mare. O femeie a intrat cu mașina într-un stâlp (FOTO)

accident1Un accident sodat, din fericire, cu răni ușoare și pagube materiale, s-a produs azi, în jurul orei 12.30, în sensul giratoriu de la intrarea pe platforma Auchan, de pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare. 

Conform informațiilor furnizate pentru PortalSM de ședul Biroului Rutier al Poliției municipiului Satu Mare, Flaviu Pișcorean, o femeie, care se afla la volanul unui autoturism, a încercat să iasă din parcarea de la Auchan. A intrat în sensul giratoriu încercând să se încadreze să meargă înspre oraș. Din nefericire, a lovit bordura sensului giratoriu cu roata stângă față, moment în care șoferița a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp în partea dreaptă a direcției de mers. 

Impactul nu a fost unul deosebit, mai ales că femeia, fiind în sensul giratoriu, nu avea viteză mare. Potrivit celor de la Electrica, stâlpul nu a fost afectat, doar mașina a fost avariată în partea din față. 

Femeia care s-a aflat la volan nu a fost rănită, dar a făcut un atac de panică. La fața locului a ajuns în scurt timp o ambulanță SMURD care i-a acordat femeii primul ajutor, însă aceasta a refuzat transportul la spital. Foarte probabil va primi o amendă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.