Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

NEPI și Mc Donald’s, boicotate de samsari imobiliari. Primăria le declară război

conferinta kereskenyiSamsarii imobiliari boicotează investițiile ce urmează a fi realizate de la Satu Mare de NEPI și Mc Donald’s. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, le-a declarat acestora, în cadrul unei conferințe de presă, război total. 

Primarul Kereskenyi Gabor, a precizat că a purtat negocieri timp de două luni cu cei de la Mc Donald’s. În urma acestor negocieri, Mc Donald’s a trimis, în data de 20 martie, o scrisoare de intenție Primăriei Satu Mare în vederea deschiderii unui Mc Drive și a unui Mc Caffe la Burdea, în locul unde până nu demult a fost o benzinărie. Documentul privind intenția investitorului este la Primărie. 

Însă, între timp, au apărut niște samsari imobiliari care, prin intermediul unor bătrânei de 80 de ani, solicită acel teren.

Și un anumit teren pe care ar urma să fie construit mega-mall-ul NEPI este cu probleme. Niște persoane din Ungaria solicită în instanță anularea unui titlu de proprietate asupra unui teren cumpărat de NEPI, contestând modul în care acel teren a fost retrocedat. 

Primarul Kereskenyi a transmis un mesaj ferm că lucrurile în ceea ce privește cele două investiții merg mai departe și a declarat război total samsarilor imobiliari care doresc să bage bețe-n roate marilor investiții din municipiul Satu Mare. 

Edilul șef a mai adăugat că azi a fost eliberat Certificatul de Urbanism pentru investiția celor de la NEPI, iar luni se va discuta în ședință despre înființarea unui sens giratoriu în zonă. Pe de altă parte, Comisia juridică din cadrul Primăriei Satu Mare va căuta soluții pentru terenul de la Burdea pe care ar urma să construiască cei de la Mc Donald’s. 

Unele procese vor merge mai departe. Vom face demersuri și analize în vederea emiterii de autorizații de construcții pentru ambele investiții”, a spus primarul. 

 
 

16 comentarii

  1. ion romanu Răspunde

    Daca McDonald e mare investitie in orasul asta… e cazul sa reducem din asteptari. Totusi vorbim de un fast food.

  2. Cucuveaua Roz Răspunde

    Acum,chiar ca trebuie sa-l intelegem si pe ”cel” care boicoteaza NEPI si MacDonalds,avand in vedere ca investitia lui e cautata de satmareni din an in paste,pentru ca nu gasesti acolo mai nimic desi era vorba ca vine Carrefour la el in Shoping… !!

  3. Canigula Răspunde

    Praf in ochi !!
    Hai sa fim sinceri, nu cred ca samsarii nostri au mai mari pretentii decat cei din alte orase ale Romaniei. Daca acoo au acceptat conditiile, daca erau atat de interesati de satu Mare, le acceptau si aici.
    Tot “razboiul total” nu este decat o noua dovada a neputintei administratiei noastre locale. Si aici nu ma refer doar la primar, ci la intreg aparatul din primarie si consiliul local.
    Pe de alta parte, bine c-au fost de acord cu taxa impusa noua de catre Florisal….

  4. Nelu Sipos Răspunde

    Vasile Bud esti o mizerie!

  5. Cameia Răspunde

    Silvica , SiLiviu Sumlas ai uitat de prietenii din piață cum ai făcut partidu ?

    • Noi Răspunde

      ILOAIEI da unde i micul crăcănat și prostOlanda cu barba de la buget ca fratica astea sunt cei de la cabinetu lu Kkkt

    • Sulaş Răspunde

      Accesa fonduri europene pentru hotel.Dacă nu mai e de furaciune din trafic de influenta cu juratu Iancu,nu-i bai ciordeste de la alții.

  6. mirela Răspunde

    Consilierii UDMR manati de Kereskeni au fost impotriva NEPI si mc Donalds ca sa nu se faca pe mandatul lui Coica! 🙂 . Satmarenii nu uita asa usor si nu inghit ipocriziile lui Gaborica!

    • Norick Răspunde

      O data mirela, dupa 5 minute laurentiu…Esti prea transparent si unanim… 😛 🙂

    • Unu' Răspunde

      Auzi fă, zi-i lui coi-ca dorel de sătmar să refacă pista de bicicliete de pe Lucian Blaga!
      Chiar așa, sătmărenii nu uită!

      CUIE MOICA!!!

  7. Harry Poter Răspunde

    Ooooo a apărut în public goblinu Ressler jr,e rost de parale înseamnă. Toți spun ca BUD ala cu mall-ul e în spatele povestii dar dacă cineva scutura bine praful de pe aceasta poveste poate mai apare un pitic,doi…Vad ca se hlizeste ,ca mai zilele trecute era nervos ca trebuie sa dea înapoi ce a primit de la fostul coleg Sile tenismanul sa ungă problema cu creșterea tarifului la salubritate.

  8. Florin Răspunde

    A apărut și excrocul de Ressler in peisaj. Acest personaj obscur fara scrupule a trădat Forumul German și ne-a vândut în ultimul moment UDMR-ului. Un nesimțit și încrezut copil de bani gata care nu a muncit o zi in viața lui și care acum așteaptă răsplata UDMR-ista.

  9. Pistruii Răspunde

    Sa vedeti cind aduce Coica investitorii japonezi si chinezi,samsarii isi vor face sepuku .

  10. Pesimistul Răspunde

    Sunt sigur ca aceste proiecte se vor derula cat de curand, absolut necesare, pentru comunitatea noastra, forta sa fie cu tine “primaria Satu Mare”.

    • Camelia Răspunde

      Wpo ce echipa! începe cu un asa zis doctor și se încheie cu un City care MAI MULT LATRA și la mijloc sunt fraieRii care l susțin pe primar de Kkt ,.

      • dac Răspunde

        Camelia, vred ca esti din alt film, sunt proiecte de interes local, care nu ar trebuii sa tina cont de persoana, culoare politica, sau interese vicioase ascunse, ne impica pe toti, si in sitatiile date trebuie facut front comun si luate toate masurile care se impun, ideea ce vrem noi de la noi si pentru noi, in rest numa de bine…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.