Ultima actualizare: azi, 10:20

Locale

Ca la noi, la nimeni. Semafor ascuns de circ (FOTO)

semaforCa la noi, la nimeni. În ultima perioadă, în Satu Mare se întâmplă tot felul de lucruri bizare. Unul dintre acestea este și scamatoria prin care circul a ascuns un semafor.

Pentru șoferii care circulă pe bulevardul Octavian Goga înspre Lucian Blaga a apărut o enigmă. Unde este semaforul de la Billa? Este vorba despre semaforul de la trecerea de pietoni din dreptul magazinului care nu mai poate fi văzut de șoferi. 

Bineînțeles, semaforul este la locului lui doar că a fost acoperit cu afișul care anunță venirea Circului în oraș. Și ca să fie cât mai credibili, cei de la circ au făcut o primă scamatorie: au ascuns semaforul. 

Problema este că, din cauza faptului că acest semafor nu poate fi văzut de șoferii de pe a doua bandă de mers, există riscul, și nu e mic deloc, ca acolo să fie lovit un sătmărean chiar pe trecerea de pietoni. Și atunci cine va fi vinovat: șoferul, că nu a respectat culoarea roșie (trebuia să o vadă ca să o respecte), circul, pentru scamatoria făcută, sau autoritățile, că nu iau atitudine.

Sperăm să nu se întâmple vreo tragedie până cineva îndepărtează afișul cu circul din fața semaforului. 

Foto: DriversSM

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    Și nu-i amendează nimeni???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.