Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Dog Show 2017 Satu Mare. Surprizele organizatorilor

international dog show satu mare (100)Ediția din acest an a Dog Show Satu Mare va fi una mai specială, organizatorii promițând și unele surprize.

Dog Show 2017 Satu Mare se va desfășura în perioada 22-23 aprilie la stadionul Someșul. Astfel, în prima parte a zilei de sâmbătă, 22 aprilie, va avea loc concursul C.A.C., iar în cea de a doua parte va începe concursul C.A.C.I.B., care va continua duminică, 23 aprilie.

Tot în data de 23 aprilie va avea loc și o paradă inedită: Parada handlerilor seniori în costum popular naţional.

La acest concurs vor participa concurenţii prezentatori (handleri) adulţi la expoziţiile CAC şi CACIB din 22-23 aprilie 2017 Satu Mare. Ca să participe la această paradă, concurenții trebuie să prezinte câini înscrişi la una din expoziţiile CAC sau CACIB Satu Mare din 22-23 aprilie 2017.

Concurentul prezentator/handler adult trebuie obligatoriu să fie îmbrăcat în portul naţional popular al ţării de origine a rasei prezentate de acesta. Fiecare concurent poate participa cu 1 sau 2 câini din aceeaşi rasă și nu se percepe taxă de participare.

Parada handlerilor seniori în costum popular naţional se va desfăşura în data de 23 aprilie 2017, înaintea concursurilor special BIS, în ringul central al expoziţiei.

Juriul acestei competiţii va fi format din personalităţi din domeniul culturii, chinologiei şi invitaţi speciali.

Vor fi premiaţi primii trei clasaţi (premii surpriză!).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.