Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Concurs de vinuri nobile la Ardud. Cine poate participa

vinAsociaţia Podgorenilor Sătmăreni, Primăria Oraşului Ardud şi Asociaţia Erdődi Petőfi Kör vor organiza sâmbătă, 1 aprilie, cea de a XI-a ediție a concursului de vinuri nobile intitutal „Vinurile şi podgoriile Ardudului”. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură Ardud – Biblioteca Str. Ştefan cel Mare, nr. 76. 

”Aşteptăm participarea viticultorilor din Ardud care doresc să concureze cu vinurile nobile proprii. Zona de provenienţă a vinului trebuie sa fie in mod obligatoriu Ardud! Mostrele se pot preda în 3 butelii de 750 ml, la Bányai Zoltán (organizator), în data de 30-31 martie. Buteliile trebuie să fie etichetate cu numele viticultorului, felul vinului, anul de recoltă. Taxa de participare pentru fiecare mostră este 10 lei”, se arată într-un comunicat de presă remis de organizatori. 

Comisia de evaluare (juriul) va fi compus din Serli Csilla, Umhauser Valéria și Bencze Zoltán. Cele mai bune vinuri vor fi premiate în cadrul unei festivități ce va avea loc sâmbătă, în jurul orei 14.00. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.