Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Copil ars cu untură încinsă. Transportat cu elicopterul la București (FOTO)

elicopter smurd satu mareUn copil de numai un an și trei luni, aflat în stare critică, a fost transportat în această dimineață cu elicopterul SMURD la București. 

Directorul medical al Spitalului Județean Satu Mare, Dumitru Fanea, a declarat pentru PortalSM, că micuțul a fost adus în această dimineață la spital cu arsuri pe față, în gură, pe căile respiratorii superioare și pe circa 15% din suprafața toracelui. Părinții copilului au fript slănină, iar untura rămasă a fost pusă într-un bol. Nu au fost foarte atenți la ceea ce s-a întâmplat în jur, iar copilul a încercat să bea din acel bol cu untură încinsă. A fost momentul în care s-a produs tragedia. 

Micuțul a fost adus la Spitalul Județean Satu Mare unde a fost intubat, dar ținând cont de starea foarte gravă în care se afla, a fost solicitat elicopterul SMURD iar copilul a fost transportat la Spitalul de Arși din București. 

Potrivit unor surse judiciare, părinților copilului li se va întocmi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cei de la Protecția Copilului vor declanșa o anchetă în acest caz. 

Un comentariu

  1. M Răspunde

    bietii parinti se mai gasesc si cu dosar, nu-i deajuns ca copilul se afla in stare grava. Vai de capul lor, tragedie totala. Dumnezeu sa il ajute pe micut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.