Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Daniel Prodan ar fi împlinit azi 45 de ani. ”Nu-l vom uita niciodată”

didi-prodanDaniel ”Didi” Prodan ar fi împlinit astăzi vârsta de 45 de ani. Din păcate, însă, astăzi îl aniversăm cu tristețe pe cel mai vesel tricolor, despre care se spunea că este zâmbetul Generației de Aur! Sătmărenii nu-l vor uita niciodată.

Fostul mare fotbalist a murit pe 16 noiembrie 2016, suferind un infarct în timp ce se uita la televizor, la o emisiune în care vorbea Gică Popescu.

”Tătuca” s-a născut pe 23 martie, în Satu Mare. A jucat la Olimpia Satu Mare, apoi s-a transferat la Steaua, în 1993. A urmat un traseu internațional, cu Atletico Madrid și cu Glasgow Rangers. S-a întors în țară și a jucat pentru Rocar și FC Național, după care o ”evadare” la Messina (Italia). A jucat la World Cup 1994, unde România a terminat pe locul 5.

Didi Prodan este înmormântat în cimitirul ”Sf. Ilie” din Pipera, dar prietenii de la Satu Mare îi țin vie amintirea, în orașul lui natal.

”Foștii colegi de la Olimpia, eu Tibi Csik, dar și prieteni de-ai lui care nu au fost fotbaliști ne vom aduna vineri, de la ora 18.00, la baza lui, pentru un meci amical. Tot ce vom face va fi în amintirea lui. Așa făcea Didi de fiecare dată când venea acasă, organiza câte un meci cu prietenii. Stăteam la un pahar cu vin, la o bere, la un sandviș, așa îi plăcea lui! Așa vom face și acum. Nu-l vom uita niciodată”, a spus Paul Mihai, fost jucător la Olimpia.

Sursa: http://www.libertatea.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.