Ultima actualizare: azi, 21:22
Locale

Descoperire macabră la Satu Mare. Femeie găsită moartă în propria-i casă

decedatPompierii sătmăreni au făcut o descoperire macabră azi în Satu Mare. O femeie a fost găsită moartă în propria locuință. 

Pompierii au fost solicitați să intervină la un imobil de pe strada Dâmbovița din municipiul Satu Mare, unde locuia o femeie în vârstă de 67 de ani, și care nu a mai fost văzută de mult timp, și care nu a răspuns nici la telefon, nici la ușă. Ajunși la fața locului, pompierii au spart ușa imobilului și au găsit-o pe femeie decedată în casă. 

A fost solicitată și Ambulanța al cărei echipaj nu a mai avut ce face decât să constate decesul femeii. Trupul neînsuflețit a fost preluat de legiști și transportat la morgă pentru a i se face autopsia. 

Polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili cauzele morții femeii. Cel puțin deocamdată, nu sunt suspiciuni de omor. 

Un comentariu

  1. matroz Răspunde

    Ce sa-i faci?Sub conducerea inteleapta a unora,pompierii au devenit ciocli!!!!!Incendiile le sting politistii,jandarmii si evident Dr.Arafat Raed!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Întâlnire pe nevăzute cu o… carte. Azi la Satu Mare

Echipa YouthBank Satu Mare, în parteneriat cu Biblioteca Județeană Satu Mare, invită toți iubitorii de lectură la evenimentul „Întâlnire pe...

Închide