Ultima actualizare: ieri, 21:11
DRM
Locale

Întâlnire pe nevăzute cu o… carte. Azi la Satu Mare

carteEchipa YouthBank Satu Mare, în parteneriat cu Biblioteca Județeană Satu Mare, invită toți iubitorii de lectură la evenimentul „Întâlnire pe nevăzute cu o carte”! Toți cei care petrec cu plăcere câteva ore în compania unei cărți bune și sunt deschiși noilor experiențe sunt așteptați la o „întâlnire pe nevăzute” cu viitoarea lor carte preferată.

Astfel, azi, vineri, 3 martie 2017, începând cu orele 17, toată lumea e invitată să își dea întâlnire cu un roman misterios în incinta Bibliotecii Județene, sala de lectură Gheorghe Bulgăr. Cititorul va fi influențat doar de câteva indicii sugestive, și nu de o copertă interesantă sau un titlu neobișnuit. Fie că e un citat, o descriere scurtă sau câteva cuvinte cheie, mesajul scris pe ambalajul fiecărei cărți va fi singurul reper valabil. În acest spirit, YouthBank dorește să încurajeze cititul în rândul tinerilor sub deviza „O carte nu trebuie judecată după copertă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Escroc arestat. A dispărut cu 40000 de tone de grâu ridicate din Satu Mare

Un excroc a fost arestat pentru 30 de zile de autoritățile sălăjene pentru două infracţiuni de înşelăciune, după ce a ţepuit...

Închide