Ultima actualizare: azi, 13:57
Locale

Doi miniștri secretari de stat prezintă programul Start-Up Nation la Satu Mare

start up nationDoi miniștri secretar de stat vor fi prezenți mâine la Satu Mare pentru a prezenta programul Start-Up Nation. Evenimentul este organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și va avea loc vineri, 10 martie 2017, ora 18.30, în sala de la Centrul Tehnologic, de Inovare si de Afaceri situat pe str. I.L. Caragiale nr. 1-3 (fosta Şcoală generală nr. 13). 

Evenimentul va avea ca temă ”Surse de finanțare de la bugetul de stat pentru IMM –uri 2017”.  La eveniment vor participa Harry-Ylan Laufer – Secretar de Stat, coordonator al sectorului IMM, din partea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, și Adrian Mlădinoiu – secretar de stat în cadrul Secretariatului general al Guvernului, oficialități locale, precum și reprezentanți ai IMM-urilor care își desfășoară activitatea în regiune.

Manifestarea va fi centrată pe promovarea instrumentelor elaborate la nivel naţional în vederea susţinerii și dezvoltării de noi activităţi antreprenoriale în sectorul IMM-urilor – Programul „Start-up Nation – România” şi pe programele naționale multianuale cu finanțare de la bugetul de stat pentru anul 2017.

La eveniment sunt invitaţi să participe actuali şi viitori antreprenori, persoane care au o afacere, dar ar dori să înceapă una nouă, dar şi persoane care, în acest moment nu deţin o afacere proprie, dar au în intenţie să înceapă una şi urmăresc obţinerea unui sprijin financiar în demararea acelei afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Elevii sătmăreni calificați la faza națională a Olimpiadei de Geografie

Olimpiada de Geografie etapa judeţeană, s-a desfăşurat în data de 4 martie 2017 la Liceul Teoretic German „Johann Ettinger” Satu...

Închide