Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Becali despre Gabriel Leș: ”Este de bună-credință”

BUCURESTI - CONCURS DE INOVARE - PATRIOT FESTGigi Becali își continuă războiul cu CSA pentru marca Steaua și spune că a găsit un aliat în ministrul Apărării Naționale, sătmăreanul Gabriel Leș, scrie gsp.ro.

“Ministrul Apărării este de bună-credință. Îmi pare rău că am zis că e dea rea-credință. Am spus că îl comandă Dragnea, dar nu e așa. Corpul de control de la Minister a făcut un raport, iar ministrul a zis că e incomplet. El a pus-o întrebare bună. A întrebat câți bani a făcut CSA din marca Steaua. O să folosesc și eu întrebarea asta la proces.

Ei au făcut 8.000 de euro pe an. Și au avut marca la toate sporturile. De ce cereți 3,7 milioane de euro pe an despăguburi, când voi faceți 8.000 de euro pe an? De ce ați distrus marca? Ce faceți cu ea?

Cei de la CSA au refuzat 250.000 de euro pe an, cât plăteam eu pe chirie ca să joc pe Ghencea, ca să facă 8.000 de euro pe an. Ei trebuie să vină la mine și să pună marca pe piept, la echipa mea. Așa pot face bani din marcă. Trebuie notorietate pentru marcă”, a spus Becali la sport.ro.

4 comentarii

  1. matiz Răspunde

    victor constantinovici consilierul lui ministrul de buna credinta! de credinta pocaitilor, victor constantinovici consilierul lui coica, a fost a lui valer marian, a lui fedorca

  2. mario Răspunde

    Gabi Les este un om extraordinar, cu mult bun simt!!!

  3. mirela Răspunde

    Felicitari domnule ministru Gabriel Les!De asemenea polititcieni avem nevoie!

  4. Harsan Răspunde

    Sunt multi care au muncit pentru el !asa poti sa fi bun !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.