Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Două accidente, doi șoferi beți

accident-indicatorDouă accidente au avut loc vineri şi sâmbătă în judeţul Satu Mare, fiind provocate de şoferi care au consumat alcool.

Patrula de ordine și siguranță publică a Secției Rurale Valea Vinului, formată din polițiști și jandarmi, s-a sesizat din oficiu în data de 24.03.2017, ora 20.15,  despre faptul că în localitatea Păulești a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme.

După soluționarea evenimentului, cei doi conducători auto au fost testați alcoolscop, constatându-se că unul dintre ei, un bărbat de 62 de ani, din Păulești, consumase alcool înainte de a se urca la volan, aparatul etilotest indicând o valoare a concentrației alcoolice de 0,76 mg/l.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

În data de 25.03.2017, în jurul orei 17.05, printr-un apel 112, poliția Orașului Negrești Oaș, a fost sesizată despre faptul că în comuna Vama a avut loc un eveniment rutier.

Echipa operativă deplasată la fața locului a stabilit faptul că un conducător auto de 38 de ani din Vama, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum a derapat intrând într-un gard de beton, în urma impactului rezultând doar avarierea autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest  înregistrându-se  o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și i s-a întocmit dosar penal pentru   conducerea pe drumurile publice al unui autovehicul,  sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.