Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Gestul extrem al copilului care s-a sinucis la Gherța, inexplicabil pentru toți apropiații

alexGestul extrem făcut de Alex G., minorul de 14 ani care și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se în podul șurii casei părintești din Gherța Mare, județul Satu Mare, este absolut inexplicabil pentru apropiații acestuia, fie că vorbim de părinți, colegi, prieteni sau profesori. Acesta nu a dat semne că ar fi fost dispus la un astfel de gest fatal. O spun toți apropiații, inclusiv părinții.

Părinții le-ar fi spus polițiștilor că Alex nu a dat niciun semn că ar avea probleme și că nu își explică gestul sub nicio formă. La fel și rudele apropiate, care spun despre Alex că a fost un copil vesel și cuminte. Nu ar fi avut derapaje comportamentale.

Chiar și colegii de clasă au rămas șocați. Și asta pentru că în ziua în care a decis să își ia viața, cu doar câteva ore înainte, Alex a jucat fotbal cu colegii în curtea școlii și s-a simțit foarte bine, spun colegii. Nu ar fi fost văzut supărat, apăsat de ceva probleme.

Nici măcar dirigintele de la școală nu înțelege ce s-a întâmplat care spune despre copil că s-a comportat normal la școală. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.