Ultima actualizare: ieri, 22:02
Locale

Hoți minori, au spart casele unor oșeni plecați în străinătate

hoti-minoriProfitând de faptul că multe locuințe din Țara Oașului sunt neocupate datorită faptului că proprietarii sunt plecați la muncă în străinătate, trei hoți minori, coordonați de un tânăr de 18 ani, au spart casele unor oșeni plecași la muncă în străinătate. Patru tineri din Călinești Oaș, bănuiți  de comiterea mai multor furturi din locuințe, au fost identificați în cursul zilei de ieri de către polițiștii Secției Rurale Gherța Mică.

Din cercetări a reieșit că grupul format din trei minori, cu vârste cuprinse între  12 și 13 ani  și un tânăr de 18 ani, a pătruns în mai multe zile din cursul lunii martie, prin efracție, în locuințele a trei consăteni, de la care au furat diverse bunuri, dar în special bani.

Prejudiciul creat de aceștia a fost recuperat parțial și restituit părților vătămate, cercetările urmând să continue cu cei în cauză în stare de libertate pentru stabilirea întregii lor activități infracționale, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.