Ultima actualizare: azi, 20:43

Locale

Incendiu produs de copii în județ. Trei ore au luptat pompierii cu flăcările

incendiu8Un puternic incendiu, provocat de joaca unor copii cu focul, a izbucnit azi în localitatea Traian, județul Satu Mare. Trei ore au luptat pompierii cu flăcările. 

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14:42 I.S.U.,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la anexa unei proprietăţi individuale din localitatea Traian.

Focul s-a manifestat generalizat la întregul imobil. Pentru stingerea acestuia și protejarea vecinătăților a fost necesară intervenţia a două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare. Prin eforturile echipajelor de intervenţie s-a reușit protejarea casei şi a anexelor învecinate.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi s-au deteriorat materialul lemnos din structura acoperişul şi aproximativ 50 baloţi de paie.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jocul copiilor cu focul, practic aprinderea unor materialele combustibile (paie) de către aceştia. Incendiul a fost lichidat după trei ore, fără a exista victime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.