Ultima actualizare: azi, 10:01

Locale

O firmă din județ vrea să se extindă. 200 de noi locuri de muncă

prefectO firmă din județul Satu Mare dorește să se extindă, să mărească producția și să creeze 200 de noi locuri de muncă. 

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip şi directorul de cancelarie, Cecilia Marinescu s-au deplasat joi, 30 martie 2017, în comuna Medieşu-Aurit, unde alături de primarul Radu Iancu au vizitat sediul unei societăţi în care se produce mobilier tapiţat.

Societatea Top Design Furniture, înfiinţată în anul 2007 este un important punct de producţie, iar canapelele, grupurile de colţ şi paturile tapiţate produse la Medieşu-Aurit ajung în toata Europa. Aproximativ 400 de muncitori lucrează, în trei schimburi, în această fabrică realizată după cele mai moderne principii, după cum a prezentat administratorul Michaela Leiner. Proprietatarii acestei companii doresc mărirea producţiei, ceea ce va duce efectiv la crearea unor noi locuri de muncă pentru locuitorii din zona comunei Medieşu-Aurit. Astfel, se doreşte crearea a cel puţin 200 de noi locuri de muncă.

Prefectul Darius Filip a fost suprins în mod plăcut de condiţiile în care  îşi desfăşoară activitatea muncitorii acestei fabrici şi a salutat proiectul de extindere a companiei. 

sursa: Prefectura Satu Mare

2 comentarii

  1. Matroz Răspunde

    Avram Ieugeniu a fost, a punctat si nimic, radu bud a fost, a punctat si nimic ,Darius filip a fost, a punctat si nimic, ceea ce conteaza este ca sa verifice dna-ul mita luata de primarul Radu Iancu in campania electorala si de infractiunile de santaj si coruptie la care ii supune pe managerii acestei societati private. Banii merg la Iancu-n jeb, nu la primarie, tot cu verzisori de cate 3-4 zerouri pe luna, ca doar nu se joaca cu maruntisuri! Sesizati-va oameni ai legii care dormiti pe banutii nostri ai romanilor

    • Matrozica Răspunde

      acelasi caz la Odoreu unde primarul revolutionar jegmaneste de bani firma de ciocolata iar saracul Camil Buruian doar dansul mai stie cum o scoate la capat cu primarul santajist. Ca angajat de multe ori am vazut cand primarul venea si ducea cu portbagajul plin trandafiri de ciocolata si alte delicatese din ciocolata, pe care le folosea pt cetatenii de 8 martie 1 martie de pasti de craciun la brenumitul bal de la Odoreu care se tine in caminul cultural facut din fonduri europene, care nu este destinat chermezelor din bani publici pentru PSD. Verificati stimati concetateni de la DNA, verificati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.