Ultima actualizare: azi, 19:34

Locale

Viitorii antreprenori români, în competiție la Satu Mare (FOTO)

targ firme de exercitiu satu mare1Viitorii antreprenori români se află astăzi, în competiție la Satu Mare. Casa de Cultură a Sindicatelor găzduiește astăzi cea de a treia ediție a Târgului Regional al Firmelor de Exercițiu Satu Mare. Evenimentul, care poartă titlul ”Un pas spre carieră. De la talent la succes”, este organizat de Colegiul Economic ”Gheorghe Dragoș” Satu Mare, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean.

Potrivit celor declarate pentru PortalSM de directorul adjunct al Colegiului Economic, Bogdana Vasile, la Târgul Regional al Firmelor de Exercițiu participă, în total, 25 de firme din județele Maramureș, Bihor, Sălaj și Satu Mare. Colegiul Economic Satu Mare participa cu 16 firme de exercițiu. Fiecare firmă are un domeniu de activitate diferit, acesta fiind ales de membrii firmei de la Centrala Națională a Firmelor de Exercițiu de la Timișoara.

Concursul este structurat pe 10 secțiuni: stand, catalog, prezentare ppt, spot publicitar, site-ul firmei, negocieri (numărul de tranzacții), mascota firmei, materiale promoționale și altele.

În final, firma de exercițiu care va acumula cele mai multe puncte de la fiecare secțiune în parte va fi declarată câștigătoare. Juriul este format din profesori de specialitate pentru fiecare categorie.

Premierea va fi făcută în jurul orei 14.00. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.