Ultima actualizare: azi, 22:27

Locale

Piața de vechituri, duminică. Ce se vinde, ce se cumpără (FOTO)

talciocPiața de vechituri din Satu Mare a fost azi plină ochi. Sătmărenii au profitat de vremea foarte bună de afară și au mers la talcioc să vadă se ce mai vinde, ce se mai cumpără. 

Articolele care au legătură cu primăvara se vând cel mai bine în această perioadă. Hainele și încălțările de primăvară sunt în top. Sportul ”întoarcerii hainelor” este practicat într-o frenezie greu de descris în cuvinte. 

Zona destinată bicicletelor este un alt sector foarte căutat de sătmăreni. Aici pot fi găsite biciclete cu prețuri cuprinse între 250 de lei și 1.500 de lei. De asemenea, mai sunt căutate și articolele de grădinărit (sape, lopeți, hârlețe, coase mecanice și altele). Puieții de pomi fructiferi au trecut foarte bine deși prețul lor nu este nici pe departe mic (între 10 și 30 de lei). 

Tot în piața de vechituri au putut fi văzuți, însă, și sărmani care au venit să-și vândă sărăcia în talcioc. Scule, multe dintre ele ruginite, alte aparate și ustensile vechi, multe dintre ele nefuncționale. Practic, nu există un lucru pe care dorești să/l cumperi și să nu-l găsești în Piața de Vechituri. Și, cel mai important, orice preț este negociabil.

Vă invităm să faceți o călătorie în Piața de Vechituri prin intermediul fotografiilor prezentate de PortalSM.

 

2 comentarii

  1. mizeriilor Răspunde

    sărăcii sunteți voi măi deștepților că angajați așa reporteri inculți !! Rușinnneee !!!

  2. vatra Răspunde

    nu am vazut nici o csokolata hai la pantofiii interrzis de lege
    care fac legea in vechiturii sau stand cu telefoane proaspat furat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.