Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

Sătmărenii acuză. Plombări de mântuială. Ce spune Masculic (FOTO)

plombareUnii sătmăreni acuză și spun că plombările care se fac în această perioadă în municipiul Satu Mare sunt de mântuială. Sunt vizate în special străzile din cartierul Micro 17 (Brașov, Jocului), dar și bulevardul Cloșca. 

”De la Liceul German spre Burdea, pe Cloșca, ăștia își bat joc. Peticesc drumul cu doi-trei centimetri peste asfalt. M-am apropiat de ei și i-am întrebat dacă așa se plombează drumurile, cu doi-trei centimetri deasupra asfaltului. Mi s-a răspuns: Cei mă, te crezi în Italia?”, ne-a spus un sătmărean nemulțumit de calitatea lucrărilor. 

Chestionat de PortalSM pe această problemă, managerul municipiului Satu Mare, Masculic Csaba, a declarat că în Micro 17 este foarte greu de plombat, dar pe Cloșca să muncește ca la carte. 

”În Micro 17, pe unele străzi, este foarte greu de plombat pentru că sunt dale de beton. Este aproape imposibil de plombat. Acolo unde au fost gropi mari acolo s-a frezat puțin betonul și s-a turnat asfalt. Nu este o chestie durabilă.

Referitor la Cloșca nu știu ce reclamații pot fi. Dacă nu se face acum plombare conform tehnologiei actuale atunci nu s-a făcut niciodată. Se frezează la adâncimea corespunzătoare, se pune material cât trebuie și cum trebuie. Eu garantez că la 80% din ceea ce s-a plombat sunt la nivel. Acuma că se mai întâmplă că s-a mai lăsat un surplus, dar eu nu cred că asta este o problemă. Nu am văzut nicio mașină la care să i se rupă planetara sau rotula din cauza unei supra-înălțări de un centimetru. Dar dacă groapa este de 10 cm acolo îți rupi mașina”, spune Masculic Csaba.

Acesta spune că la jumătatea săptămânii viitoare lucrările de plombare vor fi gata.

”În condițiile în care de doi ani de zile nu s-a mai astupat nicio groapă, eu nu pot să las acuma orașul cu gropi. Au trecut două săptămâni de când am început asfaltările. Mai avem trei zile și terminăm partea stângă a Someșului, și încă 5-6 zile în partea dreaptă. La mijlocul săptămânii viitoare am terminat cu plombările la Satu Mare”, mai spune city-managerul.  

Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe [email protected] sau pe facebook.

15 comentarii

 1. Ionel Răspunde

  Cred ca UDMR-isti astia nesimtiti ar trebui sa inceteze cu aroganta asta….serios, ori faci ceva bine ori lasa pe altul.

  • matroz Răspunde

   Linistit fiule,inca celebreaza 15 Martie!!!!!!

   • Coica Răspunde

    In vremuri a fost mult mai fain asa-i matrozule? Autostrazi, investitii etc. Doar udmr a distrus acest extaz?! Ciocu mic si la gara cu tine si cu psd-ul tau lingaule

    • Norick Răspunde

     Lasa-l pe matroz in pace ! Foarte greu suporta invingerea… 😛 🙂

     • matroz

      Buna ziua Norikule!In sfarsit ti-ai revenit din betia de 15 martie?

     • Norick

      Salut matrozule. Am fost prezent in permanenta , in schimb Tu ai disparut – poate in misiune…:-P 😀

    • Ion Răspunde

     In orice caz, orasul a aratat altfel in 2016, dupa 4 ani de primarie PSD. Ia sa vedem:
     – M 16 a fost pus la punct.
     – Intrarea in oras de pe Careiului s-a facut si se termina, proiectul PSD, a lui Coica.
     – De gropi in asfalt nu s-a plans nimeni in 4 ani de zile
     – Nepi se face datorita lui Coica pentru ca el i-a adus si i-a sustinut
     – McDonalds va veni pentru ca a pregatit Coica terenul de la Burdea si i-a chemat
     – Statiile de autobuz si mobilier stradal sunt incomparabile cu ce s-a gasit in 2012.
     – Cateva scoli mari modernizate pe fonduri europene, puse la punct
     Si astea sunt doar cateva din realizarile PSD in 4 ani de zile. Primaria UDMR, dupa aproape un an de mandat, nu are nimic ce sa arate. Teama imi e ca o sa ne para rau dupa vremea lui Coica, asa hulit cum a fost el…

     • Norick

      Se vede de la distanta ca creierul tau a fost spalat bine. Nu de alta , doar ca nu prea sunt adevarate ceea ce ai scris.Nu vreau sa le insir pe toate, dar M 16 a fost “pus la punct” – este meritul primarului Illyes – daca nu ma-nsel , iar Coica ta la burdea a vrut sa aduca o firma din Franta de tip Mc drive – este cu totul altceva cu “McDonalds va veni pentru ca a pregatit Coica terenul de la Burdea si i-a chemat”… 😛
      Dar no problem , politica murdara a atins si nivelurile periferice…:-P 😀

 2. Brătianu Ion Răspunde

  De ce nu va luați si de constructorul de cacat SAMCIF ? Urmăriți toate lucrările făcute de aceasta firma in județ si vedeți ca peste tot unde a lucrat a facut lucrări de mântuială. Halou DNA ? Unde sunteți ?

  • Unu' Răspunde

   Imbecilule, nu te folosi de numele unui MARE OM politic, nu ești vrednic de așa ceva!

 3. Palincas pamela Răspunde

  Dacă fac bine in 2017 ce vor munci in 2018 şomeri avem destui

 4. Unu' Răspunde

  Relax, la fel de prost lucrează și Construcții Drumuri a lui Stelian Popa și la fel de prost lucrează și Alfa Rom!
  Servicii de toată jena pe bani mulți plătiți de proștii de sătmăreni!

  • Noi Răspunde

   Mas kulic mic si cracanat ,ăsta știe tot, de aceea lo pus primaru kereskenyi city manager,urmează Butko și oare cine urmează la … secretar de Consiliu ? Urmează ! Sa și pună PNL om ? Care au lipit afișe?

  • Geo Răspunde

   Daca bine imi amintesc toti doreau ca firmele locale sa lucreze in Satu Mare si nu straini, facandu-se referire la Tehnic Asist.Iata ca se intampla acest lucru si uite rezultatul!!!!
   Transportam asfalt in 2017 cu tractor U650 cu remorca.Sesizeaza cineva vreo diferenta?

 5. Marius P. Răspunde

  Din pacate firmele SAMCIF si ALFAROMII lucreaza execrabil. Doi mamuti cu picioare de lemn si mentalitate comunista. Lasa ca merge si asa !Nici C Drumuri-Stelica Nu este mai breaz….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.