Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Scandaluri repetate pe Ostrovului. Propunerea unui polițist local pentru rezolvarea situației

ostrovuluiDe două sau trei ori pe săptămână Poliția Locală Satu Mare este sesizată că în blocurile sociale de pe Ostrovului sunt petreceri cu scandal, muzica dată la maxim și persoane străine în bloc. Echipajele de la Poliția Locală, se deplasează la fața locului, constată ce se întâmplă, aplică o amendă după care pleacă. După plecarea polițiștilor locali, în majoritatea cazurilor, scandalurile continuă la o intensitate și mai mare.

Un polițist local din Satu Mare, care deocamdată dorește să-și ascundă identitatea, face o propunere conducerii Primăriei Satu Mare pentru a opri scandalurile de pe Ostrovului.

”Scandalurile de pe strada Ostrovului s-ar putea opri dacă la sediul Poliției Locale ar exista o listă cu chiriașii care au primit acele chirii. La trei amenzi primite de chiriaș și neplătite să i se rezilieze contractul pentru Ostrovului, cu posibilitate de a se muta pe Crângului sau Toamnei. Nu îi lași în stradă să nu se victimizeze. Așa se va schimba mult atitudinea lor și se vor feri să ia cele trei amenzi care ori le achită, ori se mută. Ar fi deajuns 2-3 exemple de dat și încet se va instaura o minimă de ordine.

Legea spune că se poate întocmi proces verbal de contavenție chiriașului, dar aici avem nevoie de cei de la SPAS, care dau contractele de închiriere, să fie fermi și să conlucrăm. Vrem să-i civilizăm puțin și să se teamă să mai facă balamuc. Amenzi la diferite persoane fără să ști cine este chiriașul poți da la greu. Agenții consemnează în rapoarte, dar cam cu atâta rămân”, spune, pentru PortalSM, polițistul local sătmărean. 

2 comentarii

  1. cetațean Răspunde

    Are dreptate polițistul!

  2. unu Răspunde

    de ce pe toamnei acolo sunt oameni mai rau flamati sau?? ca domnul politist nu sta in zona ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.