Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Ședință festivă de Ziua Poliției. Prefectul către polițiști: Nu vă lăsați intimidați!

sedinta politiePolițiștii sătmăreni s-au întrunit astăzi, de Ziua Poliției Române, într-o ședință festivă care s-a desfășurat, de la ora 11.30, în sala mare de ședințe a Consiliului Județean Satu Mare. Poliţiştii sărbătoriţi în această zi fiind onoraţi de prezenţa delegațiilor polițiștilor din Ungaria, Ucraina și Slovacia, dar și de  reprezentanți ai structurilor județene ale M.A.I., M.Ap.N., Ministerului de Justiție Ministerului Public și ai autorităților locale. Au fost prezenți prefectul Darius Filip, subprefectul Altfatter Tamas, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

Într-o atmosferă de sărbătoare, șeful IPJ Satu Mare, Alin Haniș, a prezentat mesajul Inspectorului General al Poliției Române,  fiind felicitaţi toţi cei care zi de zi îşi dedică activitatea siguranţei cetăţenilor.

În centrul atenţiei s-au aflat cei 28 de ofițeri și 31 de agenți de poliție, care au fost avansaţi în gradul profesional următor.

Reprezentanţii structurilor teritoriale ale Corpului Național al Polițiștilor și ai Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, au oferit premii şi diplome mai multor poliţişti care s-au remarcat în îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu precum şi în activităţile sindicale.

La finalul acestei ședințe a luat cuvântul prefectul Darius Filip. Acesta l-e transmis polițiștilor sătmăreni un mesaj ferm: să nu se lase intimidați.

Mă bucur că prima ceremonie la care particip în calitate de Prefect al județului Satu Mare este prilejuită de Ziua Poliției Române. Instituția Prefectului și Poliția au un scop comun: binele cetățeanului. Astfel că, vă rog să vedeți în mine un sprijin, un prieten și un colaborator al dumneavoastră. Îmi propun ca în mandatul meu să am un dialog continuu cu instituțiile din județ și să găsim soluţii pentru orice fel de problemă care vă privește și stă în competența mea.

Profesionalismul este un atribut care vă caracterizează și toți meritați să fiți respectați și tratați pe măsura profesionalismului dumneavoastră.

În final, am o rugăminte personală la dumneavoastră, la ofițerii și agenții de poliție. Nu vă lăsați intimidați, impresionați, de diverse persoane care cred că situația lor financiară sau statutul social le permite să vă trateze de sus. Dumneavoastră sunteți cei care aplică legea și legea nu poate fi impresionată sau intimidată”, a spus, în cuvântul său, prefectul. 

5 comentarii

  1. Feri Răspunde

    Ciocoflenderi cu galoane

  2. Hmm Răspunde

    asta este maimuțoiul ministrului gabriel leși care a angajat-o pe sora lui Les la Prefectura un troc pentru asi ajunge prefect ciocoflenderul

  3. Danut Răspunde

    Un tanar care la 37 de ani a fost numit prefect (fara a avea nici un merit pentru asta, in afara faptului ca se supune ordinelor si dispozitiilor puscariasului si infractorului Govor) si care se pretinde a sti lucruri… citeste mesajul catre politisti in loc sa vorbeasca liber. Si se mai si balbaie. Departe am ajuns! Iata cine ne conduce! Acest depanator de calculatoare era bun la finante, acolo este locul lui.. mai ales ca, calculatoarele se struca destul de des! Rahat cu ochi

  4. GB Răspunde

    La multi ani eu vă doresc
    Trebuiți nu mă-ndoiesc,
    Să-npărțiți dreptate drept
    Și respect s-aveți respect.
    N-ascultați de guri spurcate
    Nici de minți înflăcărate
    Fiți ce-ați fost prin legământ
    Scutul nostru pe pământ.
    Nu vă vom iubi vreodată
    Dar vă vrem pe baricadă,
    De răul ne dovedește
    S-avem sprijin, scut, nădejde,
    Și cinstit de-am cugeta
    Noi ca voi să fim am vrea.
    “Mă închin”.La mulți ani Poliția Română!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.