Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Demonstrație în forță a polițiștilor sătmăreni (FOTO&VIDEO)

politiaPolițiștii sătmăreni și-au arătat pregătirea în meseria lor prezentând o demonstrație în forță, pe platoul din Centrul Nou din Satu Mare, cu ocazia Zilei Poliției Române. La acest eveniment au asistat sute de copii și sătmăreni curioși care au apreciat atât evoluția polițiștilor, bine pregătiți, cât și a celor doi câini de poliție: Ares și Roca. 

Spectacolul a început, practic, cu demonstrația celor doi câini de poliție, Ares și Roca, care s-au dovedit a fi cei mai deștepți din țară la un concurs de profil de la finele anului trecut. Ares și Roca s-au dovedit că sunt bine antrenați, că ascultă de comenzile pe care le primesc de la dresorii lor și știu cum să reacționeze când au în față un infractor. 

 

În a doua parte a demonstrației, polițiștii sătmăreni au eliberat niște oameni luați ostatici de rău-făcători. Trupele speciale ale IPJ Satu Mare au interceptat în trafic autobuzul, au eliberat ostaticii în urma unei acțiuni spectaculoase, și i-au prins pe infractori. 

Al treilea moment a fost reprezentat de intervenția polițiștilor sătmăreni în cazul unui jaf armat la o bancă din Satu Mare. În acest caz, infractorii, care erau și înarmați, s-au adăpostit într-o clădire, iar polițiștii au fost nevoiți să coboare în rapel pentru a-i prinde. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.