Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Week-end-ul bețivilor depistați la volan. Patru dintre ei au dosar penal

betivi in traficWeek-end-ul bețivilor depistați la volan în județul Satu Mare. Pe parcursul întregului sfârșit de săptămână, echipaje de poliție rutieră au monitorizat și supravegheat traficul rutier pe principalele artere de circulație din județ, urmărind în baza unui plan de acțiune național, combaterea consumului de alcool la volan.

În urma controalelor efectuate pe acest segment, nu mai puțin de 11 conducători auto au fost prinși conducând autovehicule, deși anterior consumase băuturi alcoolice. Patru dintre aceștia s-au ales cu dosare penale, iar pentru alți  șapte, pe lângă amenda contravențională aplicată, s-a dispus și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule.

Astfel, în data de 05.03.2017, un bărbat de  38 ani, din Viile Satu Mare,  a condus un autoturism pe Podul Decebal din mun. Satu Mare, având o alcoolemie de 0,58 mg/l în aerul expirat. În data de 04.03.2017,orele 22.50, un bărbat de  34 de ani, din Lazuri, a condus autoturismul pe D.J.194 din Lazuri, având o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeași zi, la ora  23.40, un alt conducător auto de  59 de ani, din Lazuri, a fost surprins conducând un autoturism pe același sector de drum,  având o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În data de 05.03.2017, la ora  01.10, un tânăr de  28 de ani,din comuna  Agriş, a condus autoturismul proprietate privată în Piaţa Libertăţii din Satu Mare având o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.