Ultima actualizare: azi, 16:12
Locale

Noul director de la DSP, instalat azi în funcție

dspNoul director executiv al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare, dr. Mihai Macrina Livia, a fost instalat în funcție astăzi la sediul instituției. Procesiunea a fost făcută de subprefectul judeţului Satu Mare, Altfatter Tamas. Acesta a citit ordinul de numire a dr. Mihai Macrina Livia în noua funcţie şi i-a urat succes în activitatea sa.

Dr. Mihai Macrina Livia va fi director interimar și va ocupa această funcție până în luna aprilie când va avea loc concursul pentru postul de director. Macrina Mihai a ocupat funcţia de inspector pe unităţi sanitare în cadrul aceleiaşi instituţii.

8 comentarii

 1. desepe Răspunde

  procesiunea ??? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  • Toată lumea fura ,cânta si dansează Răspunde

   Automotive nu era resellerul Citroen deținut de actualu prefect Bud si nevasta tinerica (atunci) care încasau prețul unui c-crosser si uitau sa mai deconteze la importator?Oare Chelu era atât de ocupat încât doar Alufater era prin Prefectura?

   • Tut Răspunde

    Naaaa! Cu chelu s-a certat psihopatul ca cica a fost circus mare ca a stat prea putin pe post pt. banii aia! Zice gura lumii….

 2. george Răspunde

  Chelu cojacc e pe faras si e tare suparat
  Nu i mai arde de cafele pe horea cu zeicuta soponos nicoara si alti lingai

 3. victor Răspunde

  Felicitari doamnei doctor pentru numire! Este o profesionista in ceea ce face!Este foarte serioasa in ceea ce face! Nu mai comentati aiurea daca nu o cunoasteti!

 4. matroz Răspunde

  Mai Florine,da-o in mama dracului de treaba si de limba romana!!!!Asta-i PROCESIUNE?Ma betejesti cu limba romana!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.