Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

”Zbura” cu peste 100 km/h prin Doba. Oprit la timp de polițiști

vitezomaniPolițiștii sătmăreni au reușit să oprească la timp, înainte de a produce vreo nenorocire, un șofer care ”zbura” cu peste 100 de km/h prin localitatea Doba. 

Poliţiştii sătmăreni au acţionat pe parcursul zilei de ieri, 27.03.a.c. pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea cauzelor  generatoare de accidente de circulaţie. Astfel, pentru abaterile constatate au fost aplicate 116 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 26 700 lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 10 permise de conducere. Printre sancțiunile contravenționale care generat și măsura suplimentară de suspendare a permisului de conducere se  regăsesc trei depășiri neregulamentare, trei neacordări de prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, dar și depășiri ale limitelor legale de viteză.

În acest context, un conducător auto de 50 de ani din Carei, a fost surprins de aparatele radar ale poliției rutiere, circulând pe DN 19, prin localitatea Doba, cu o viteză de 107 km/h. Acum va circula pe jos cel puțin 90 de zile. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.