Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Pericol public. Un “șofer” din Bixad a ajuns după gratii

Un bărbat din Bixad a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore după ce a fost prins beat la volanul unei mașini, deși nu are permis de conducere.

În cursul zilei de ieri, 14.04.a.c., a fost identificat în trafic de către polițiștii rutieri din Negrești Oaș, un bărbat de 29 de ani din comuna Bixad, care a  condus un autoturism pe strada Principală din localitatea  Boinesti, judetul Satu Mare, având valabilitatea numerelor provizorii expirată încă din data de  05.01.2017. Extinzând verificările, polițiștii au constatat că cel de la volan nu  deține permis de conducere dar și faptul că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan,  conform testării cu aparatul alcooltest, care a indicat  o valoare de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de cel în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive, fiind cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea sub influența băuturilor alcoolice si punerea în circulație a unui autoturism neînmatriculat.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Un comentariu

  1. Ion Răspunde

    Felicitari politistilor rutieri pt faptul ca isi fac datoria indiferent de sarbatorile pascale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.