Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTO. Accident grav la Odoreu. Persoane rănite grav după ce s-au răsturnat UPDATE

UPDATE. Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, a declarat pentru PortalSM că la volanul autoturismului s-a aflat un bărbat de 46 de ani din județul Iași. Acesta venea dinspre Baia Mare spre Satu Mare și, la intrarea în Odoreu, în curbă, pe fondul neatenției, a pierdut controlul asupra autoturismului, care a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod.

În urma impactului, atât șoferul, cât și pasagerul din autoturism, au fost răniți. Cei doi au fost transportați cu două ambulanțe SMURD la Urgențe. Polițiștii continuă cercetările.

Un accident cumplit de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 6.00, în comuna Odoreu.

Din motive neelucidate deocamdată, se pare că o mașină a intrat într-un gard. În urma impactului, pe lângă pagubele materiale, au existat și victime, persoane care au fost rănite grav.

Două ambulanțe SMURD s-au deplasat la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale răniților. Victimele au fost transportate la Urgențele Spitalului Județean pentru investigații medicale suplimentare.

La locul producerii acestui accident cumplit a ajuns și un echipaj de poliție care a demarat cercetările în vederea aflării cauzelor care au dus la producerea accidentului.

În momentul de față, circulația prin localitatea Odoreu este îngreunată și li se recomandă șoferilor să circule cu atenție.

Știre în curs de actualizare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.