Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Sătmărenii își pot lua ADIO e la Gabi Both. Unde va fi înmormântat

Sătmărenii care l-au iubit, l-au cunoscut sau cel puțin au auzit de poate cel mai bun fotbalist sătmărean, Gabi Both, își pot lua ADIO de la acesta.

Trupul neînsuflețit al marelui fotbalist va fi depus mâine, între orele 11.00 și 12.30, la stadionul care l-a consacrat și care poartă numele unui alt mare fotbalist sătmărean, Daniel Prodan. Astfel, timp de o oră și jumătate, sătmărenii vor avea posibilitatea să se reculeagă la sicriul lui Gabi Both, să spună o rugăciune și să-și ia adio de la legendarul fotbalist.

Înmormântarea va avea loc tot mâine, de la ora 13.00, la Cimitirul de lângă Gară.

Din păcate, Gabi Both a decedat ieri, a doua zi de Paște. S-a stins din viață pe 17 aprilie în anul în care, în septembrie ar fi împlinit 70 de ani!

Gabi Both a fost antrenorul care a adus ultima promovare a Olimpiei în Divizia A.

A rămas mereu aproape de culorile favorite…galben –albastru…Gabi Both a fost ani buni administratorul stadionului iar anul trecut a fost numit președinte de onoare la OLIMPIA!

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!

2 comentarii

  1. iubitor al sportului satmarean Răspunde

    Dumnezeu sa-ti dea odihna vesnica Gabi ,iar familei tale putere de a depasi acest mare necaz.Vei raminae mereu in aminterea mea ca unul dintere cei mai <>dintre fotbalisti satmareni.

  2. iubitor al sportului satmarean Răspunde

    Dumnezeu sa-ti dea odihna vesnica, iar familiei tale putere de a depasi acest mare necaz.Vei ramane mereu in amintirea mea ca unul dintre cei mai <>dintre fotbalisti satmareni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.