Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Accidente produse de șoferi care au părăsit locul faptei. Au fost prinși

Două accidente produse de doi șoferi care au părăsit locul faptei au avut loc luni, a doua zi de Paște, în județul Satu Mare. Au fost prinși repede de polițiști.

Astfel, la data de 17.04.2017,  ora 15:30, polițiștii Secţiei Rurale Gherţa Mică, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe DJ109L, în loc Gherţa Mică, au observat un autoturism, ce avea aplicate plăcuţele provizorii de înmatriculare, abandonat în afara părţii carosabile și avariat în proporţie de 80%. După efectuarea verificărilor de rigoare, polițiștii l-au identificat pe cel care era la volan, ca fiind un bărbat de 45 de ani din Gherța Mare, în sarcina căruia s-a reținut faptul că a condus autoturismul  în cauză fără a poseda permis de conducere și cu care s-a răsturnat după ce a lovit un cap de pod,  dar și faptul că a pus autoturismul în circulație deși valabilitatea numerelor provizorii era expirată.

În aceeași zi, la ora 21:25, poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că  pe DJ 193, în localitatea Ambud, a avut loc un eveniment rutier. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un autoturism se afla răsturnat pe marginea drumului, în afara părții carosabile, pe partea stânga din direcția Păulești – Petin, iar conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de  38 ani, din Satu Mare. La testarea acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare a concentrației alcoolice de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a  fost condus la UPU Satu Mare în vederea recoltării de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.