Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

Aproape 4.000 de pachete de țigări de contrabandă, descoperite a doua zi de Paște

În urma unui control în trafic, polițiștii au descoperit aproape 80.000 de țigarete, adică 4.000 de pachete de țigări susceptibile a proveni din contrabandă. 

În data de 17.04.2017,  polițiștii Secției Rurale Beltiug, aflați în dispozitivul de control constituit pentru combaterea comerţului ilicit cu ţigarete sau alte produse accizabile, pe zona de frontieră cu Ucraina, au oprit în trafic în comuna Halmeu, județul Satu Mare, un autoturism condus de un bărbat, de 32 de ani, din Ucraina.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au descoperit  pachete de țigări susceptibile a proveni din contrabandă, ascunse în diverse lăcașuri constituite în portiere, banchete, bord și bara de protecție. În total, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 3989 de pachete de țigări ce nu prezentau banderole de marcaj sau timbru fiscal, fiind de proveniență din Ucraina și au indisponibilizat autoturismul.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Un comentariu

  1. Edvin Răspunde

    Poi daca s-ar vinde si la romania cu 8 lei un pachet de tigari nu li-sar merita sa le aduca…dar statu roman vrea s face un profit extraordinar din tigarile vandute din si in romania este rezolvare dar de ce s-o rezolve …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.