Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Accidentul grav de la Odoreu. Victimele au rămas internate la spital

Victimele de la accidentul rutier grav produs ieri dimineață la Odoreu au rămas internate la Spitalul Județean de Urgență, potrivit IPJ Satu Mare.

”În urma evenimentului  a rezultat avarierea autoturismului și vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerului din dreapta. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării eventualei alcoolemii. Victimele au rămas internate în  Spitalul Județean Satu Mare”, se arată în comunicatul IPJ. .

Accidentul s-a produs ieri dimineață, în jurul orei 05.30, pe strada Republicii din localitatea Odoreu, jud. Satu Mare. Polițiștii au stabilit la fața locului că un conducător auto de 46 de ani, din comuna Miroslava, județul Iași, conducând un autoturism înmatriculat în Germania pe DN   1F, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă spre stânga, a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod, răsturnându-se în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

Cercetările continuă pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.