Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Investitorii sătmăreni fug din județ. O firmă din Satu Mare investește în Bistrița

În timp ce așteptăm tot mai multe investiții din străinătate, investitorii sătmăreni fug din Satu Mare și investesc în alte județe.

Printre companiile care au cerut acord de mediu în Parcul Industrial Bistriţa Sud se numără Brandis Berg SRL Satu Mare care vrea să ridice o hală producţie, prelucrare hârtie şi carton în Parcul Industrial.

”Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20 şi la sediul titularului: SC Brandis Berg SRL, din municipiul Satu Mare, str. Traian Vuia, bl. C3, ap. 6, jud. Satu Mare, în zilele de luni-joi, între orele 9.00-15.00 şi vineri între 9.00-13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud”, anunţă instituţia.

Astfel, firma din Satu Mare va oferi, în hala de producţie, prelucrare hârtie şi carton din Parcul Industrial Bistrița Sud, 75 de locuri de muncă.

De ce fug investitorii sătmăreni din județ este greu de explicat. Foarte probabil lipsa forței de muncă este pricipalul argument care îi determină pe patronii sătmăreni să investească în alte județe.

2 comentarii

  1. Marusca rusca Răspunde

    Cataline parese ca si tu rupi hamfaul,cu lucru,
    Incearca sa faci si tu ceva pe munca ta si sa ne mai auzim!

  2. Hahaha Răspunde

    Ce prost e Cheovari asta, de tot comenteaza de pe Facebook… de la 1000 de euro in sus e salariu de IT-ist, cu studii superioare si nu spiru sau goldis, bai tembelule! Ai vrea tu 1000 de euro pentru spalat wc-uri, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.