Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

Adrian Albu este noul preşedinte al PNL Satu Mare. Scor strâns

 

Adrian Albu este, începând din această seară, noul preşedinte al PNL Satu Mare. El a fost ales de cei peste 320 de delegaţi, scorul fiind unul foarte strâns.

Adrian Albu a obţinut 168 de voturi, cu doar 13 voturi mai mult decât contracandidatul său, consilierul judeţean Adrian Cozma, care a obţinut 155 de voturi.

Alegerile încă nu s-au încheiat.

Vom reveni cu lista finală a tuturor celor aleşi în noua conducere a partidului.

42 comentarii

  1. Ady shop Răspunde

    Bună seara un pachet de țigări Buldog va rog să-mi puneți în portbagaj ?

  2. Ionel M. Răspunde

    Într-adevăr, scorul a fost strâns. Cunoscându-i bine pe cei doi candidați, m-am așteptat ca să fie un rezultat echilibrat. Felicitări celor doi candidați! Succes, Adrian Albu, în dificila misiune de reorganizare a filialei sătmărene, cea mai veche din Transilvania, din 1919!

  3. Sorin Răspunde

    Felicitari d-lui Albu, cu convingerea si speranta ca veti fi artizanul viitoarei “Aliante pentru Satu Mare” de la alegerile urmatoare!
    Mult succes in mandatul care l-ati primit!

  4. Zamfir Răspunde

    Eu cred ca PNL Satu Mare se va subtia simtitor in urmatoarele saptamani. Liberalii nemultumiti de alegerea lui Albu si mai ales a Doinei Feher vor pleca din partid.

  5. obiectiv Răspunde

    Cel mai bun liberal este Istoc.Are discurs,raţionează bine şi se pricepe şi la intrigi.De ce n-o fi candidat?Sigur că e fost comunist dar mai bine decât nişte şterşi.

  6. Carolina Răspunde

    Vai de el pnl! Sa fie sanatosi, eu una nu ii mai votez veci pururi! Cu asemenea personaje nu ard nici un viitor!

  7. Tudor Răspunde

    Cooperativa si-a facut treaba. Albu si Feher sunt presedinti.

  8. Dinu Răspunde

    Cu asemnea lideri, nu-i mai votez pe liberali.

  9. Ionas Răspunde

    Partid de fufe si pitipoance, batausi, bisnitari si fosti camatari! Submediocritatea e la ea acasa! Adio!

  10. Viorel Răspunde

    Va urma exodul din PNL spre PMP si ALDE.

  11. Gicu Răspunde

    PNL a ajuns un partid debusolat, neatractiv pentru electorat.

  12. Ghita Răspunde

    Mereti ma la gara cu astia doi nime in drum! Asta micu numa bate din gura fara rost! Un ciocoflender!

    • Cristi Răspunde

      Hapt asa e cum bine zici. N-are nicio realizare buna pentru satmareni ca si viceprimar.Le-o bagat pe gat taxa de salubrizare, lucru pe care baimarenii nu l-au facut.

  13. Geta Răspunde

    Marele PNL va ajunge, in consonanta cu voinicia liderului, microscopicul PNL.

  14. Maria Răspunde

    Oare nu va preda partidul lui Silaghi asa cum s-a zvonit?

  15. Nicu Răspunde

    Alegerile s-au facut cu nerespectarea statutului, fara publicitatea ceruta si cu niste convocatoare cu mari hibe.La alegerile de la municipiu au votat tat felul de indivizi,unii nici macar nu sint membri.

  16. viorel Răspunde

    Liberalul Istoc nici nu a avut drept de vot . Era un risc prea mare pentru Albu.

  17. istoc Răspunde

    multumesc obiectiv,pentru aprecieri.Am candidat pentru un loc din cele 35 ale biroului municipal Satu Mare dar cooperativa nu a fost de acord.Am luptat la alegerile locale pe toate fronturile dar sabotajul a fost la cel mai mare nivel.Particip la emisiuni tv.unde nu iert derapajele psd.Oameni cu principii nu au ce cauta in politica.Trebuie sa fi lingau fara coloana fara demnitate.Despre trecutul meu pot sa spun ca inafara de faptul ca am fost membru de partid am mai fost si singura persoana din judet somer cu studii superioare in anul 1979.Era sa ma coste foarte scump.Mai sunt martori.Am incetut activitatea politica pentru citeva luni la PUNR dupa care la pnl.Nici vorba de plimbat prin partide de stinga

    • Nicu Răspunde

      Va cunosc de foarte multi ani, domnule Istoc,ca sa am indoieli ca afirmatiile dumneavoastra nu sunt veridice.Si eu am acelasi crez fata de cooperativa din PNL Satu Mare. Pupincuristii sunt la loc de cinste. Cu asemenea atitudine se va duce naibii liberalismul satmarean.

    • isty Răspunde

      Istoc ii făcea campanie electorală lui Coica în 2012 apoi văzând ca chelu nu -l baga în seamă a întors discursul.Un demagog expirat și expirat acest produs.

    • Daniel Răspunde

      Cooperativa politrucilor, incompatibililor, pupincuristilor si fufelor marionete, acesta e acum PNL Satu Mare.Electoratul taxeaza dur cooperativele, s-a dovedit si in cazul ALDE. Felicitari Dl Istoc, nici nu va merita cooperativa , deoarece multi de acolo ar avea sentimente de inferioritate.

  18. istoc Răspunde

    D-le Nicu.Cel mai grav in pnl Satu Mare este faptul ca pe linga organele statutare exista acel grup Illuminati fara de care sefi nu fac nimic .Din aceasta grupare fac parte directori de instituti salariati la stat oameni de afaceri etc. Dupa alegerile locale in prezenta mea in sediul municipal pnl un asemenea illuminati era sa-l bata pe domnul Cozma dupa ce l-au sabotat si ori cum la batut la voturi pe domnul Stef. Acestia au fost prezenti atit la alegerile municipale cit si judetene fara sa aiba drept de vot.La sedinta municipala nu s-a votat nici o lista cu delegati la judet.Cum este posibil ca un consilier municipal sa fie eliminat? deocamdata atit

    • Nicu Răspunde

      Este ingrozitor! Daca sunt asemenea ilegalitati, domnule Istoc, ar trebui semnalate chiar si in presa! Opinia publica trebuie sa afle ce se intampla in PNL Satu Mare!

  19. Nicu Răspunde

    Cei care ati fost prezenti la cele doua evenimente din viata PNL Satu Mare, ar fi bine sa semnalati fara frica ilegalitatile constatate, chiar si prin comentarii!

  20. Reszler Răspunde

    Ce a ajuns pnl-ul Satu Mare….O haita de sacali care se bat pe functii si apoi se spurca si se jignesc pe unde apuca.Uitati-va la ceea ce faceti si aveti raspunsul la rezultatele de la alegeri.Pai la ce a ajuns pnl-ul ca si partid,psd-ul castiga fara campanie electorala.Din pacate nu mai avem cu cine sa votam.Nu am votat nu votez si nu voi vota niciodata CIUMA ROSIE,dar nici cu asemenea oameni ca si cei din pnl nu pot sa o fac.Asa ca….stam acada pe viitor!!

  21. Marius Răspunde

    Domnul Istoc este un om de mare valoare, l-au eliminat doar pentru ca a avut mereu demnitate și coloana vertebrală, un om cu principii sănătoase și cu adevărat liberale.
    Astăzi PNL este în mâna unei găști de pițipoance și fripturiști care nu reprezintă nimic.
    Acest Albu este un personaj șters, care a face parte din grupuri de interes.

  22. Ghita Răspunde

    Istoc e cunoscut in oras ca un om serios! Incomod, insistent, dar serios! Cum sa il aiba la suflet niste sforari ieftini , alde Nicoara si Albu?

  23. IC Bratianu Răspunde

    Ce mai doriti d-le Istoc? V-ati pozat cu dusmanul lor de clasa, nu ii iertati in declaratii si aveati asteptari? S-a uitat cand le-ati dat banuti si v-ati certat cu toata lumea pentru Nicoara! Sunteti un naiv!

    • Muresan Gheorghe Răspunde

      Felicitari, domnului Istoc! Asta e atitudine corecta, nu servilismul.

      • Calinel Răspunde

        Cum poate un intelectual și un om fin ca Dl Istoc sa susțină un shopist ca Cosma cu facultăți la ff și alea pe corigența.

        • penelist Răspunde

          Cozma era o alternativa foarte buna pentru PNL, iar domnul Istoc si-a dat seama de acest lucru. Decat Albu si cooperativa de servili, mult mai bun era Cozma si echipa sa.

  24. istoc Răspunde

    Perfect adevarat

  25. ioan Răspunde

    Domnul Istoc na avut loc in sala de indivizii dubiosi din primul rand. Uitativa bine cine conduce PNlul ca nu-s aia de pe scena, cu siguranta.

  26. penelist Răspunde

    Eu nu ma las condus de asemenea indivizi, Albu sau Feher, fapt pentru care voi pleca din partid.

    • ioan Răspunde

      Probabil asta si asteapta sa plece incomozii si sa ramina lingaii. Oameni stersi, grupuri de interese, lovituri la glezne si sabotaje in campanii, ca in filmul “Nasul “.Intrebarea e, care e cel mai cel nas .

  27. doctor Răspunde

    Prin aceasta nefericita alegere, liberalismul satmarean e in coma. Oamenii nemultumiti vor pleca din PNL in alt partid sau vor renunta la politica.

  28. IC Bratianu Răspunde

    Astia sunt frustratii de categorie inferioara, care acum au iesit la suprafata! Vor face rahatul praf, oamenii ii cunosc si nu se mai lasa prostiti! Combinatori si sforari ieftini!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.