Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Apelul asistenţilor! Ajutaţi copiii săraci și abandonați din Spitalul din Satu Mare

Asistenţii sociali de la Spitalul din Satu Mare au lansat un apel către sătmărenii care doresc să îi sprijine pe copiii proveniți din familii cu probleme financiare şi abandonaţi în spital, arătând că este nevoie de scutece, haine pentru nou născuţi dar şi produse de igienă.

Donaţiile pot fi făcute la asistenţii de la Unitate de Primiri Urgenţe a Spitalului din Satu Mare.

“Secţiile Neonatologie şi Pediatrie sunt prima casă pentru mulţi copilaşi, care fie se nasc prematur sau cu greutate mică la naştere, necesitând îngrijiri de durată, fie se internează pentru diverse probleme de sănătate. O mare parte a acestor copii provin din medii defavorizate, părinții neputând să le asigure lucrurile de strictă necesitate pentru o îngrijire corespunzătoare.
Pe secția Pediatrie cronici din Tășnad, copiii adandonaţi și cu probleme grave de sănătate sunt tratați și îngrijiți pe perioade îndelungate de timp, care ajung până la 8-9 luni. Pentru acești copii este nevoie zilnic de hăinuțe, scutece și produse de igienă, necesar care este acoperit integral din donații.
Pentru a sprijini acești copii facem apel la oamenii cu suflet mare, care sunt așteptați să facă donații către Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, constând în:
-haine nou nascuți și copii
-scutece de unică folosință
-produse de igienă (șampoane) și creme anti eritem (produse noi, sigilate, aflate în termenul de valabilitate și omologate de Ministerul Sănătății)”, au transmis asistenţii de la Spitalul din Satu Mare.
Produsele donate pot fi predate asistenților sociali din UPU Satu Mare, în fiecare zi, pe baza de proces verbal.

9 comentarii

  1. Nicola Răspunde

    Bună seara!! As dori sa donez și eu hainite 0 luni -12 luni. Unei familii sărace sau unităților care dețin bebeluși. Un nr. De contact va rog.
    Va mulțumesc!

  2. Petrovai Alina Răspunde

    Buna. Imi poate da cineva adresa spitalului respectiv? Nu sunt din oras dar voi avea drum pe acolo. Multumesc

  3. Petrovai Alina Răspunde

    Buna. Imi poate da cineva adresa spitalului respectiv? Nu sunt din oras dar am drum pe acolo si voi duce cateva hainute. Multumesc

  4. daniel Răspunde

    am copii adoptati si as dorii sa mai ajut si alti copii , dar sai iau la noi acasa . am casa mare cu multe camere, imbracamine pt ei este , hrana este , caldura este ,si cea mai mare este ca avem multa dragoste si iubire pt cei parasiti si uitati de altii

  5. Molnar gheorghina Răspunde

    Stimata doamna eu am acasa doi copii minunați dar a-și gi vrut sa înfiezi încă un micuț dar procedurile birocratice lasă de dorit.

  6. Erika Konya- Ljiljak Răspunde

    As Dori Sami trimiteti o adresa unde SA trimit paketele!

  7. Loredana Răspunde

    Am facut rost de adresa si persoana de contact, daca doriti sa ajutati micutii. Spitalul judetean satu-mare, strada prahova, nr 1-3, varga bogdana – asistent social.

    Eu am donat scutece, doamna a spus ca putem dona orice lucru si second si nou, pentru ca e mare nevoie de ajutor.

  8. maria mic Răspunde

    sunt väduvä, 60 de ani, cetätenie austriacä si romänä, am casä in austria si romänia, jud satu mare, vreau sä adopt copii abandonati in spitalul satu mare, ce trebuie sä fac ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.