Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

FOTO. Bolid parcat la Crinul. Explicaía viceprimarului Adrian Albu

Un sătmărean și-a parcat aiurea ieri bolidul, în acest mod, în apropiere de intersecția Crinul. Gestul nu a trecut neobservat de ceilalți participanți la trafic care l-au taxat pe șofer. Au pozat mașina și au trimis fotografiile redacției PortalSM.

Mai mult decât atât, doi sătmăreni au fotografiat bolidul parcat aiurea.

Din comentariile celor doi sătmăreni, se pare că mașina aparține cuiva sus-pus:

”Aceasta masina a fost parcata in intersectia Crinul in cursul zilei de azi (ieri – nr.) …. Cu toti stim cui ii apartine aceasta masina …. Cu asa conducatori de ce ar trebui noi ceilalti cetateni sa parcam civilizat ?? …. Apropo, strada Primariei este inchisa oamenilor simpli, nu pot intra, doar acestui cetatean  si colegilor lui de birou le este permisa parcarea. Un echipaj al politiei locale sta zilnic acolo cheltuind banii cetatenilor pentru a interzice accesul pe acea strada ….. Dumneavoastra, care sunteti un site care prezinta stiri destul de importante cetatenilor, aveti curajul sa  dati opiniei publice aceste lucruri sau sunteti aserviti politic?”, ne scrie unul dintre ei.

”Hai sa vedem dacă proprietarul se cunoaște ? CJ 72 YNT ….. el poate parca oriunde?”, ne scrie al doilea.

UPDATE: Mașina aparține viceprimarului Adrian Albu, care a precizat, pentru PortalSM, că s-a aflat în zonă în interes de serviciu. Albu a afirmat că nu a primit maşină de serviciu de la Primăria Satu Mare şi se deplasează cu maşina personală şi probabil dacă era cu o maşină a primăriei nu era niciun fel de problemă. El susţine că a fost la faţa locului alături de angajaţii Primăriei, pentru a vedea terenul respectiv, nu a avut unde parca, şi a stat doar câteva  minute.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemnea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

 

23 comentarii

  1. Camelia Răspunde

    Asta e mașina viceprimarului Albu. Câtă nesimțire și dispreț față de lege. Frumos exemplu dat cetățenilor, sa va fie rusine domnule viceprimar.

  2. Borulet Răspunde

    Explicatii de 2 lei….nu are nicio justificare….dar lenea de a parca legal si a traversa lasa de dorit…

  3. satmarean Răspunde

    Un cetățean fără funcție cu siguranță ar fi fost amendat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chiar dacă parca în interes de serviciu!!!!!!!!!!!!!!

  4. Sergiu Răspunde

    Un om care profita de functie si are nesimtirea sa spuna ca nu a avut unde parca….de ce nu ai parcat domnule pe un loc de parcare de la Lotus incolo ? Pentru ca trebuia sa traversezi pe trecerea de pietoni si asta insemna sa iti deplasezi functia platita cu banii nostri 200-300 de metri pe jos …..Rusine !

  5. amarat Răspunde

    avea destul loc in parcarea bisericii, dar obrazul frumos este si foarte gros

  6. cetatean Răspunde

    In limbaj liber se traduce ca masina de serviciu a primariei poate parca oriunde, fie carosabil, fie pista de biciclete fie zona verde sau mijlocul intersesctiei. Noi restul cetatenilor care nu avem masina de serviciu sa ne gasim locuri de parcare, ca Domnul Albu parcheza masina de serviciu oriunde in acest oras

  7. titu msaors Răspunde

    Albu nume, la bani furati Negru, dar Albytule nu pe tine te prindem tantalaul, pe nevasta-tao prindem hotilor , apropo tu esti un prost, pitic frustat de sex

  8. sm Răspunde

    Asa ceva se intampla doar in tari balkanice. in DE daca parchezi asa in 15 minute ai amenda in parbriz iar in maximum 30 minute masina este ridicata poti sa fi tu si zeul orasului. Acest om nu are un pic de respect pentru locuitorii acelui oras.

  9. M Răspunde

    Domnule Albu, asta este o explicatie demna de un lider al orasului??? Nu doar ca parcheaza pe trotuar, urca cu masina pe trecerea de pietoni, blocheaza traficul pietonal respectiv circulatia bicicletelor, dar el este in serviciu. Mai are si tupeu sa vina cu explicatii aberante si jignitoare. Data viitoare o sa intrati cu masina in parcul central daca o sa aveti de lucru acolo? Bravoooo!

    inca ceva, intreb si eu ca nu stiu, daca are nr. de Cluj inseamna ca plateste taxele catre judetul Cluj? daca da, este foarte simpatic!

  10. Piticu de trefla Răspunde

    Băi e o victima frate,el nu are mașina de serviciu,mașina care după mintea lui poate fi parcata oriunde!Zilnic nesimțitul asta încalcă legea si bunul simt,cel mai mult ii place sa între pe contrasens de pe Păstrăvului, pe culoarea roșie a semaforului la Casa Albă si sa parcheze cu scrâșnet de roti in fata PNL.Un mare om ,un mare caracter,păcat ca e pitic,deci mic,mic,foarte mic.

  11. Gustav Răspunde

    Un penal si jumatate…mai pretinde si masina de serviciu!!
    Rusine sa ti fie. hOTULE….pitiC!!!!!

  12. M Răspunde

    Taranul e pe camp,taranul e pe camp,o lalelita mea taranul e pe camp!!!!Bravoooo!!!!!!

  13. de ce Răspunde

    Albu ce mai face amanta? Sti ce parere are despre tine? Foarte buna o intretii, la pat esti zero, ea o zis nu noi prostimea , Pigmeu cu ochelari

  14. Unu' Răspunde

    Dar vajnicii gardieni publici unde sunt?
    Ei nu au nimic de obiectat?
    Incompetenții de Precup și Blaga – nimic?

  15. jonel Răspunde

    Tovarase Albu, daca ai coloana, dati demisia.

  16. satmarean Răspunde

    Intr-adevar, viceprimarul a gresit. El si ceilalti alesi ar trebui sa fie un exemplu de conduita.

  17. cetatean Răspunde

    Un nesimtit! Mai da si explicatii de om prost, ca doar se lauda ca e doctor care probabil n-a profesat niciodata dar vrea functii publice! Un om care habar nu are de administratie publica dar se tot invarte si cade in picioare ca pisica! Trebuie amendat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.