Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

O sătmăreancă are nevoie de ajutorul nostru. Distribuie, poate știe cineva ceva

O sătmăreancă are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Mașina mamei sale a fost spartă în urmă cu aproape 10 zile și speră să-și recupereze actele.

”In dimineata de 17 aprilie, in juru orei 10, pe str Ady Endre, i s-a spart masina mamei mele, un Opel Corsa, din care au fost furate bunuri si actele masinii. Va rog sa distribuiti cat mai multi, poate o sa avem noroc si gaseste cineva actele si ni le restituie.

Ni s-a furat: talonul, asigurarea si cartea masinii. Nr de inmatriculare este SM 80 PNM Opel Corsa negru cu doua usi. Daca cineva stie ceva rog sa-mi scrie sau sa sune la nr de tel 0744-859664”, ne-a scris sătmăreanca Iris Lazin.

Așadar, toți sătmărenii să distribuim acest material. Poate că este cineva care știe ceva despre actele mamei lui Iris Lazin.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemnea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

4 comentarii

  1. Jenny Răspunde

    Un sătmăreanca???

  2. oliver Răspunde

    Ziaristi cu gramatica la pamint , ziaristi marca Coica Govor Stef

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.