Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Așa se cârpește drumul Mădăras-Gelu. Aleluia

Așa se cârpește drumul Mădăras-Gelu din județul Satu Mare. Locuitorii din Gelu și Mădăras nici nu știu ce să facă. Să plângă sau să râdă. Pentru că modul în care se cârpește drumul care leagă cele două sate nu este nici pe departe mulțumitor.

În mod normal, ar trebui să fie un motiv de bucurie pentru ei, însă când se uită la calitatea lucrărilor, le vine să plângă.

Un locuitor din satul Gelu a făcut câteva fotografii cu drumul cârpit și le-a postat pe Facebook însoțit de următorul comentariu:

”Voi ce ziceți: să plângem, să râdem s-au să ne rugăm să ajungă cu astupatul gropilor până la Gelu????”

Alții au fost mai bucuroși: ” Se cârpește drumul Mădăras-Gelu!!!!  Aleluia!”, a spus o femeie pe Facebook.

Nu toată lumea a fost atât de exuberantă, însă. Redăm câteva din comentariile postate de cei din Gelul la aceste fotografii:

”Da astupate…. și ziua următoare tot se împrăștie pe drum… nu mai sta pe gropi… am vazut eu cum e făcut…”

”Da… am întrebat muncitori… azi lucrează… mâine liberi… sper să ajungă și în Gelu!”

2 comentarii

  1. Relu Patratelu Răspunde

    Pana in GELU pietrisul se transforma in pamant iar emulsia in pacura dreasa cu apa de ploaie ! Dupa Gelu se va carpi doar cu pamant, dar de-ala bun,pamant de munte cu aspect de granit ! Daca ieseati la vot atunci cand trebuia probabil cineva din Consiliul Judetean tinea cont si de satele romanesti,insa asa…ziceti ”baszmeg” si mergeti mai departe!Intre Beltiug si Dobra(si nu numai) au asfaltat chiar si fostul drum agricol,din zona targului pana in Dobra desi exista DN-ul !!

  2. Relu Patratelu II Răspunde

    Chiar daca drumul este in lucru , trebuie mentinut practicabil, problema care trebuia sa fie clauza in contractul de lucrari.Dar contractual trebuie sa stii sa-l negociezi.Cand se negocieaza intre executanti de lucrari profesionisti si lipitori de afise pe de alta parte, rezultatul in vedeti acolo pe drum.O mica parte de raspundere revine si autoritatilor locale carora trebuie sa le pese de bunastarea locuitoilor care I-au votat si sa se implice in ceea ce se petrece in ograda lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.