Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Vreme capricioasă de Paște. Cum va fi în noaptea de Înviere

Dacă de Florii vremea a fost cât de cât frumoasă, cu mult soare, chiar dacă cu dinți, de Paște vom avea parte de vreme capricioasă.

În noaptea de înviere va fi frig la Satu Mare, temperaturile nu vor urca mai mult de 5 grade, iar spre dimineață va ploua.

Duminică, în prima zi de Paște, meteorologii spun că va ploua sută la sută și destul de abundent. Vor fi înregistrate doar cel mult 14 grade iar soarele va fi ascuns în totalitate de nori groși.

În noaptea de duminică spre luni, a doua zi de Paște, va fi foarte frig, cel mult două grade în termometre. Posibil să cadă chiar și lapoviță.

Luni, în a doua zi de Paște, vor fi 13 grade, este posibil să plouă, iar soarele își va arăta doar rar fața de după nori.

Vremea continuă să se răcească în noaptea de luni spre marți, temperaturile vor fi cuprinse în jurul valorii de zero grade. Iar a treia zi de Paște, adică marți, vor fi cel mult 10 grade și va ploua.

În fapt, va ploua toată săptămâna viitoare și vor fi înregistrate temperaturi diurne de 10-11 grade, și minus un grad – un grad, temperaturi nocturne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.