Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

VIDEO/FOTO.Un superb Bobtail, câștigător suprem la Dog Show Satu Mare 2017

Câștigător suprem al ediției 2017 a concursului Dog Show Satu Mare este un superb exemplar din rasa Bobtail. Acesta a fost și câștigătorul zilei de astăzi a concursului.

La fel ca și sâmbătă, și astăzi, a doua zi, concursul de la Satu Mare s-a bucurat de un public numeros în ciuda vremii de afară.

După finalizarea concursurilor pe categorii, după-amiază s-a desfășurat concursul ”Best in show”. Înainte, însă, s-a desfășurat parada handlerilor seniori în costum popular naţional. Din păcate, la ediția din acest an s-au înscris doar 10 concurenți, dar la concursul final s-au prezentat doar patru. În fine, câștigătorul acestei competiții a fost desemnat ciobănescul mioritic.

Apoi s-au desfășurat concursurile Best în show pentru mai multe categorii.

De departe, însă, cel mai așteptat moment al acestei zile a fost desemnarea câștigătorilor de azi. În finală au ajuns trei frumoase exemplare: un frumos Terra Nova din Satu Mare, care a ocupat poziția a treia, fiind și cel desemnat cel mai frumos câine din Satu Mare; un Beagle, care a ocupat poziția secundă, și un Bobtail, care s-a clasat pe primul loc.

De altfel, acest Bobtail (ciobănesc englezesc ancestral) a fost câștigător al Supreme Best in Show la Internațional Dog Show 2017, fiind astfel câștigător suprem al competiției de la Satu Mare. Numele câștigătorului este Jagger, de 3 ani, este din Ungaria, și aparține lui Koroknai Joszef.

Potrivit celor spuse de proprietarul său, Jagger a câștigat mai multe premii internaționale. Koroknai Joszef a mai câștigat, tot cu câini din rasa Bobtail, premiile din 2012 și 2013, iar în 2016 a fost la un pas să câștige. Acest lucru l-a determinat pe stăpân să declare că se simte foarte bine la Satu Mare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.