Ultima actualizare: ieri, 18:22
Locale

VIDEO. Coadă kilometrică la Petea. Sute de Tir-uri, încolonate

După ce ieri a fost nebunie la mașinile mici, azi a venit rândul Tir-urilor la Vama Petea. Sute de autotrenuri stau frumos încolonate la o coadă kilometrică pentru a trece vama în Ungaria.

Autoritățile maghiare nu au permis traficul greu pe teritoriul Ungariei în toată perioada sărbătorilor de Paște. Asta înseamnă că nici ieri.  Astfel că înainte de Vama Petea, din județul Satu Mare, s-au adunat sute de Tir-uri care s-au așezat la o coadă de cel puțin 4 kilometri, până dincolo de centrul localității Dorolț spre Satu Mare.

Timpul estimativ de așteptare este circa trei ore, dacă ne luăm după spusele oficialilor, însă șoferii spun că cel puțin cinci ore vor fi nevoiți să aștepte înainte de a trece vama.

În același timp, traficul la autoturismele mici s-a mai liniștit. Vama Petea este notificată cu galben pe harta Poliției de Frontieră, ceea ce înseamnă că timpul de așteptare este de cel mult o oră.

Un cititor PortalSM a filmat coada de Tir-uri de dinainte de Vama Patea azi dimineață, în jurul orei 6.00. Imaginile le punem la dispoziția cititorilor noștri.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemnea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.