Ultima actualizare: azi, 18:10

Locale

FOTO. Copac smuls din pământ de vânt la Satu Mare. Pericolul încă nu a trecut

Rafalele de vânt care s-au abătut asupra municipiului Satu Mare au smuls din pământ, pur și simplu, un copac din oraș.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 13.00, la intersecția Crinul, în zona fostului restaurant care-i da numele acestei intersecții. Vântul a suflat cu atâta putere încât pur și simplu a scos din rădăcină un copac. Este adevărat, însă, că în zona respectivă au fost făcute unele săpături de către furnizorul de electricitate și este foarte posibil ca rădăcina copacului să fi fost slăbită.

Cert este că acest copac a fost doborât. Din fericire, nimeni nu se afla în preajma copacului în momentul în care acesta a căzut la pământ.

La scurt timp la fața locului a ajuns o echipă de pompieri care au tăiat copacul în bucăți mai mici astfel încât să fie eliminat orice pericol. De asemenea, o echipă a firmei de salubrizare din oraș a încărcat rămășițele copacului pe o remorcă și au curățat zona.

Din nefericire, însă, pericolul nu a trecut. Începând cu această seară, județul Satu Mare se află sub cod galben de vremea rea. Vor fi înregistrate precipitații abundente sub formă de ploaie, dar și lapoviță și ninsoare.

De asemenea, vântul va avea intensificări temporare, cu viteze la rafală vor atinge 50…60 km/h. La munte vântul va avea intensificări cu rafale de peste 70…80 km/h, viscolind ninsoarea. Astfel că astfel de momente, cu copaci doborâți de vânt este posibil să mai vedem la Satu Mare.

Un comentariu

  1. Sec Răspunde

    Florisalul nu are drujbe ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.