Ultima actualizare: ieri, 19:59
Locale

FOTO. Copaci rupți de vânt la Carei. O mașină, serios avariată

Mai mulți copaci din Parcul Dendrologic au fost doborâți de vântul care a bătut cu furie ieri după-amiază la Carei. Au fost patru copaci rupți de vânt și de vremea capricioasă.

O parte au fost rupți de la un metru și jumătate de la sol, alții au fost scoși din rădăcină în timp ce în alte cazuri vorbim despre crengi mari căzute la pământ. Unul dintre acești copaci rupți de vânt a avariat destul de serios un autoturism. Noroc că în zona în care era parcat autoturismul au ajuns doar crengile copacului altfel pagubele ar fi fost mai mari.

Tot ieri după amiază au mai fost rupți copaci și în curtea grădiniței de pe strada Viilor din municipiul Carei. Noroc că, în acel moment, în curtea respectivă nu mai era niciun copil.

În toate cazurile, serviciul specializat în astfel de situații de pe lângă Primăria Carei a intervenit și a îndepărtat copacii doborâți de intemperii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, fiind înregistrate doar pagube materiale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Mall-ul NEPI la prima dezbatere. Un singur sătmărean a depus 20 de sugestii

Mall-ul NEPI a organizat astăzi prima dezbatere publică la sediul Primăriei Satu Mare. Deşi a fost un subiect controversat, nu...

Închide