Ultima actualizare: azi, 22:15

Publicitate

Răsfaţă-te după Paşte cu o cură de DETOXIFIERE a întregului organism!  

Dupa mesele imbelsugate de Paste, se recomanda sa va ajutati organismul sa se refaca si sa elimine cat mai multe toxine, printr-o cura de detoxifiere.
Corpul uman are cinci organe care il ajuta la propria detoxifiere: rinichii, ficatul, colonul, plamanii, pielea si glandele limfatice. Insa singur, organismul uman nu are capacitatea de a elimina in totalitate toxinele, iar acestea se acumuleaza si in timp apar efecte secundare precum : insomnii, oboseala, dureri de cap, scaderea puterii de concentrare, balonari, tulburari digestive, alergii, problemele de respiratie, transpiratie urat mirositoare, inestetisme ale pielii, lipsa de vitalitate si de energie, dar in special scaderea imunitatii organismului.
Toxinele neeliminate din corp, incetinesc metabolismul – ritmul in care au loc arderile, iar corpul este lipsit de combustibilul necesar pentru o functionare optima, ceea ce duce la acumularea de kilograme in plus si favorizeaza aparitia celulitei. Un organism plin de toxine nu va elimina niciodata grasimea!

Detoxifierea ajuta la intarirea sistemului imunitar, echilibrarea bioenergetica si regenerarea celulara.

Daca detoxifierea clasica presupune diete drastice, infometare, stari de oboseala si nervozitate cauzate de schimbarile ce au loc in organism o data cu purificarea lui, Centrul de Remodelare Corporala DIANETTI va propune azi, doua dintre metodele de detoxifiere completa a organismului  pe care vi le poate oferi :

  • Impachetarile corporale speciale pentru detoxifiere, realizate in Tunelul cu raze infrarosii

–  se realizeaza cu produse profesionale care au la baza principii active naturale. Au actiune purificanta, drenanta – elimina excesul de apa din corp – si puternic detoxifianta.

Caldura generata de tunelul cu infrarosii, genereaza o crestere semnificativa a metabolismului celular si a procesului de transpiratie. Transpiratia eliminata in urma utilizarii terapiei cu infrarosu, este formata din 30% grasimi, toxine, metale grele si alte substante nocive care impiedica functionarea corecta a organismului si care incetinesc arderea grasimilor, spre deosebire de doar 10 – 15% in cazul unei saune obisnuite.

Razele infrarosii sporesc efectul cremelor, gelurilor, serurilor profesionale utilizate in cadrul impachetarilor, permitand ingredientelor sa patrunda in profunzime pana la 5 – 6 cm in tesuturi si sa fie asimilate de organism mult mai repede, actionand direct asupra celulelor grase.

Prin caldura pe care o genereaza, este activat si accelerat procesul de ardere a grasimilor (lipoliza), respectiv spargerea nodulilor celulitici si eliminarea grasimilor.

Impachetarile corporale detoxifica organismul atat intern, cat si extern printr-un proces trans-dermal natural, prin spargerea si eliminarea celulelor grase nedorite.

Rezultatele sunt vizibile de la o sedinta la alta, datorita concentratiilor active din tratamentele aplicate.

Se recomanda cure de 10-12 sedinte, cu 2-3 sedinte /saptamana. Durata unei sedinte : 50 minute.

Contraindicatii : nu se recomanda persoanelor care au boli de piele, boli cardiace severe,  epilepsie, femeilor insarcinate, hipertensiune arteriala severa, patologii oncologice, varice foarte proeminente.

  • Tratamentul de detoxifiere cu DetoxSpa – se realizeaza cu un aparat profesional de

detoxifiere intensiva a organismului, care are la baza principiul tratamentului prin ioni. Ajuta la eliminarea toxinelor acumulate in corp, accelerand procesul natural de detoxifiere a organismului si ajuta la slabit. Acest tratament iti va imbunatati sanatatea, te va intineri, iti va reda vigoarea si te va ajuta sa iti reglezi greutatea corporala, sprijinind procesele de echilibrare proprii ale organismului.
Cu ajutorul ionilor ce ajung in organism si folosind mecanismul detoxifiant propriu al organismului, substantele toxice acumulate in organism de-a lungul timpului sunt „atrase” spre exterior si eliminate prin cei peste 2.000 de pori de la nivelul talpii picioarelor.
In talpile picioarelor se gasesc terminatiile canalelor de comunicare cu organele din corpul nostru. DetoxSpa curata aceste canale si elimina toate reziduurile rezultate din proasta functionare sau supraincarcarea cu toxine a organelor interne.
Detoxifierea este vizibila cu ochiul liber, apa din recipient isi va schimba culoarea in functie de deseurile metabolice eliminate. Rezultatul va fi o energie fizica si mentala reinnoita si o stare generala de bine.

Procesul natural de detoxifiere prin urina si transpiratie, continua la parametrii accelerati inca 36-48 de ore de la incheierea sedintei de tratament cu DetoxSpa!
Se recomanda cure de 10-12 sedinte, cu 2-3 sedinte /saptamana. Durata unei sedinte : 30 minute.

Contraindicatii : nu se recomanda persoanelor care au boli de piele, boli psihice diagnosticate, epilepsie, diabet tip 1, stimulator cardiac, femeilor insarcinate si celor care alapteaza, persoanelor care au efectuat transplant de organe sau care urmeaza tratamente de chimioterapie.

Pentru a obtine efecte maxime este indicat ca terapiile mai sus prezentate, sa fie sustinute de un regim alimentar echilibrat si un consum zilnic de lichide de cca. 35 ml/kg corp.

BENEFICIILE tratamentelor de detoxifiere :

  • Eliminarea toxinelor din organele si sistemele principale ale corpului; astfel ficatul, rinichii, colonul, sistemul circulator si cel limfatic isi imbunatatesc considerabil functionarea;
  • Rezolvarea problemelor generate de retentia de apa in tesuturi, ceea ce duce la disparitia edemelor;
  • Imbunatirea functiilor metabolice si circulatorii;
  • Intarirea sistemului imunitar si cresterea rezistentei organismului la boli si la stres;
  • Accelerarea procesului de slabire;
  • Reducerea starilor de insomnie, chiar pana la disparitie;
  • Reducerea durerilor articulare, musculare si ligamentare, a inflamarilor, edemelor si a aglomerarilor toxice cronice;
  • Ajuta la recuperarea organismului dupa boala, revigorand sangele;
  • Reducerea nivelului glicemiei, colesterolului si a tensiunii arteriale;
  • Indepartarea simptomelor gutei, reumatismului, artritei si leziunilor traumatice;
  • Stimularea circulatiei sanguine si a functionarii glandelor endocrine;
  • Reglarea permeabilitatii capilarelor;
  • Catifelarea si tonificarea pielii, redandu-i fermitatea si elasticitatea;
  • Efect relaxant si calmant, reducerea efectelor stresului. 

Adresa : Piața Eroilor Revoluției nr. 14, Satu Mare

Programari si informatii la tel : 0744133454

E-mail       : [email protected]

Website    : http://www.dianetti.ro

Facebook : https://www.facebook.com/Remodelarecorporalasatumare/