Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Crosul Jandarmeriei, prima ediție la Satu Mare (FOTO)

crosul jandarmerieiSâmbătă s-a desfășurat la Satu Mare prima ediție a Crosului Jandarmeriei, competiție organizată cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române. La startul crosului s-au alinit circa 20 de sătmăreni dar și un cățeluș care a alergat tot traseul.

Startul s-a dat în jurul orei 14.15 din fața Grădinei Romei, iar participanții la cros au avut de alergat până în Piaţa 25 Octombrie.
Competitorii au parcurs distanţa, nu fără efort, dar, la final au reuşit cu toţii să treacă linia de sosire.

Primul loc a fost ocupat de către Valentin Zerenyi, locul al doilea de Paul Ruben, iar locul al treilea a fost ocupat de către Florian Doru – decanul de vârstă al competiţiei (49 de ani).

Sportivii au fost recompensaţi cu diplome şi medalii de participare, şi le-a fost lansată provocarea, din partea lucrătorilor Biroului Resurse Umane al unităţii să concureze pe locurile scoase la concurs în instituţiile militare de învăţământ.

Mâine, jandarmii sătmăreni vor face o adevărată demonstrație de forță. Acțiunea se va desfășura pe platoul din Centrul Nou (Piața 25 Octombrie) de la ora 12.00, iar sătmărenii sunt așteptați să participe în număr mare la acest eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.