Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Datoriile Olimpiei, pe masa FRF. Un jucător cere 22.000 de lei

Datoriile Olimpiei Satu Mare au ajuns pe masa Federaţiei Române de Fotbal. Conducerea clubului a fost citată pentru miercuri 19 aprilie, ora 15:00, la Comisia de Disciplină a FRF, în contradictoriu cu Takacs Rareş Daniel în calitate de creditor, acesta cerându-şi drepturile financiare.

Comisia de Soluţionare a Litigiilor din FRF a stabilit la finalul anului trecut că Olimpia 2010 Satu Mare trebuie să achite jucătorului reclamant Takacs Rareş-Daniel suma de 22.100 lei cu titlu de drepturi financiare restante, din care 4.200 lei chiria pentru perioada aprilie – octombrie 2016, 1.500 lei rest plată salariu aprilie 2016, 3.000 lei salariu aferent lunii iunie 2016, 4.000 lei salariu aferent lunii iulie 2016, 4.000 lei salariu aferent lunii octombrie 2016, 5.400 lei bonus puncte şi taxa de procedura in cuantum de 340 lei.

2 comentarii

  1. Relu Patratelu Răspunde

    Oameni buni !! Nu va mai jucati cu banii satmarenilor ca o sa luati suturi in cur !!O echipa de luzari nu merita aceste indemnizatii si chirii sau mai stiu eu ce bonusuri achitate ca din buzunarul celor care ”conduc” clubul !!De exemplu, cine dreaq e acest ”fotbalist” Takacs,si cine dreaq a auzit de el incat sa ceara 22000 de lei,si pentru ce ???!!!Se arunca banii publici pe o echipa de luzari,care n-o sa faca performanta mai mult decat fac acum,si care pretind mii de lei salarii,asa,pe degeaba,si din banii nostrii !! Daca se merge incontinuare in felul asta propun ca toti banii sa fie recuperati din salariul primarului,al consilierilor care sustin acesti luzari si din salariul presedintelui consiliului judetean,cel care sustine ”echipa” !!

  2. Furios Răspunde

    Sa plece toti fomistii de linga ciolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.