Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Consilier local: Florisal vă urează Sărbători Fericite!!!

Consilierul local PNL Romeo Pop a surprins chiar în duminica de Paşte imagini cu containerele din oraş pline de gunoaie şi cu ambalaje puse lângă acestea. Este vorba despre containerele pentru colectare selectivă de lângă hotelul sport din Satu Mare.

Mesajul consilierului local nu mai are nevoie de niciun comentariu: Florisal vă urează Sărbători Fericite!!!

2 comentarii

  1. Un miel netaiat Răspunde

    Toata lumea stie ce dobitoc i acest consilier, la sedinte nu vb nimic si cind vb toata lumea ride, Romeo nulitate ce esti, vei ramine aceeasi multime vida toata viata

  2. satmarean Răspunde

    Chiar dacă e o nulitate sau nu e, habar nu am, dar știu sigur că fotografiile sunt reale!!! Și frecvent acele tomberoane sunt pline, Florisalul nu se obosește să vină să le golească! E OGLINDA FLORISAL CARE E O BĂTAIE DE JOC FAȚĂ DE SĂTMĂRENI ! Tot ei pun tomberoane de selectare selectivă, tot o MINCIUNĂ ORDINARĂ pentru că vin cu o singură remorcă și toate gunoaiele le aruncă în ea. Dar asta se știe de mulți ani ! MULȚUMIM CONSILIERILOR LOCALI și PRIMARULUI că ACCEPTĂ ACEASTĂ MINCIUNĂ și că VOTEAZĂ ILEGAL TAXELE pe care să le plătim noi pt Florisal. Avem consilieri locali și un primar foarte cinstiți, corecți față de cetățenii care i-am votat și i-am trimis să ne reprezinte interesele! SE VEDE chiar și în aceste fotografii cum suntem reprezentați !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.