Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO. De ce a fost închisă aleea din fața Primăriei. Motivul oficial și motivul real

De câteva zile, conducerea Primăriei Satu Mare a decis să închidă pentru populație aleea din fața sediului Primăriei. Un echipaj al Poliție Locale Satu Mare este tot timpul la intersecția acestei alei cu bulevardul Transilvania și nu permite accesul cu mașinile decât a celor autorizate.

Odată ce a fost luată această decizie, găsirea unui loc de parcare în zonă pe bulevardul Transilvania este aproape imposibil de realizat. Asta din cauza faptului că angajații din Palatul Administrativ, chiar și cei ai Primăriei, nu mai pot parca pe acea alee și sunt nevoiți să îşi lase maşinile pe bulevardul Transilvania. Asta în timp ce pe alee sunt zeci de locuri de parcare goale.

Primarul Kereskenyi Gabor a declarat că a luat decizia de a interzice accesul mașinilor pe aleea respectivă o dată pentru că la intrare este un semn de circulație care interzice accesul  autovehiculelor cu excepția celor autorizate, iar pe de altă parte, edilul șef spune că nu este posibil ca cei ce merg la cumpărături în Centrul Nou să-și parcheze mașinile în acea zonă în detrimentul autoturismelor Primăriei.

City-managerul Masculic Csaba spune că oricum accesul era interzis deoarece săptămâna viitoare vor începe lucrările de reabilitare a trotuarelor din fața sediului Primăriei, de pe ambele părți.

Dacă acestea sunt explicațiile oficiale, se pare însă că altul este motivul real. Surse din cadrul Primăriei Satu Mare spun că primarul Kereskenyi Gabor ar fi acroșat o mașină parcată în zona care acum este interzisă. Astfel că a luat decizia de a nu mai lăsa pe nimeni acolo.

 

17 comentarii

  1. Gustav Răspunde

    Perfect Dnul Cheovari…
    Este un betivan si jumatate…
    Szakadt volna le a kezem mikor rá szavaztam!!!
    Bizom benne többet NEM lessz Polgármester!!

  2. Reflector Răspunde

    Grofi nu trebuie deranjati.Se pierde un post de politist care sta toata ziua si il pazeste pe primar.Pai daca accesul este interzis de ce nu ii amendeaza? Pazesc sa ce?

  3. sm Răspunde

    Dm chiar stau toata ziua acolo si pazesc strada? e pe bune?

  4. Bețivan ratat Răspunde

    De fapt a acroșat doua mașini,una mai serios si una doar zgâriată.Era beat 100% ,treaba s-a mușamalizat cu înțelegere amiabila ,nu a au fost la poliție,nu a suflat in fiola!Ce este mai grav ,nu este pentru prima data când se întâmpla sa conducă beat si sa facă accident.

    • Ardelean Răspunde

      La doua masini busite nu putea face constatare amiabila… . Dar are o scuza pt starea bahica…..a sarbatorit mutarea nevestei de acasa…..e iarasi holtei, deci sa te tii de-acum baute si paranghelii,

  5. laurentiu Răspunde

    keserkeni nu e in stare sa conduca masina darmite primaria!!! 🙂

  6. Alin Răspunde

    Daca ar candida un cacat cu nume unguresc toti ungurii ar vota ca oile de parca ar avea ce castiga. Doar care sunt la conducere castiga de pe urma voastra prostilor. Asa cum sunt ungurii din Bucuresti tot aceeasi de 20 de ani in parlament fraieri ce sunte.ti

    • Babanu Răspunde

      Noah, departe am mai ajuns si cu cheliosul tau oltean, Cojak… A facut praf orasul asta! Si n-as fi in locul lui Kereskeni sa lopatez cacatul lasat de javrele PSD 🙁

    • Norick Răspunde

      Nu te supara hombre , dar “cacatii” nu au “nume unguresc”. In schimb pot sa-ti dau exemple de pe partea cealalta.. 😉 😉 😉

      • matroz Răspunde

        @Norik:nu fi asa de sigur>Ce spune omu e perfect adevarat!Sa ai un candidat neagreat de foarte multi unguri din diverse motive,sa insisti sa-l impui impotriva inteleptilor din udmr mi se fare a fi…mafiot.Sigur ca voteaza ca oile strangulate,dar e vot si e valabil.Se mai aud doar urletele de durere ale celor care l-au impus!Duceti-l fratilor in spate,e soarta voastra.Mai Norik,eu respect si ungurii si turcii si …dar asta nu are minte!Tu nu intelegi?Pna la urma niste cacati nepriceputi au fost majoritatea alesiloi.Firec trebuie asumati de catre cei ce i-au votat!Dar nu-mi spune ca cacatul asta miroase mai parfumat!

        • Norick Răspunde

          @matroz : calmeaza-te frate – nu merita sa ne certam in fata tastaturii. Asta-i arma politicienilor , sa ne ijuram intre noi, castigand voturi ei…;-)
          Cert este, ca nici asta nu a facut inca prea multe , dar decat sa ne conduca un oltean de la tara , mai bine un satmarean din oras…;-) 😉
          P.S. noi – oamenii de rand oricum nici un castig nu avem… ;-(
          P.S.2 : sa intelegi : decat sa ma calca un logan , mai bine un mercedes… :-))))))

          • Norick

            Am si uitat: weekend placut amice si sa traiasca 1 MAI !!!! 🙂 😉

    • Sorin Răspunde

      Deși limbajul este colorat din păcate așa este!
      Dacă inteligenții de români nu găsesc un candidat unic la viitoarele alegeri, care având în vedere comportamentul brownian al junelui primar, s-ar putea să fie mai devreme de termen, eu unul nu mă mai duc la vot și să câștige adversarii cu 89%.

  7. Unu' Răspunde

    Doar cocalarii și piloșii parcau în zonă! Supărarea e mare, acum nu mai pot să iasă din birt direct în mașină …
    Oricum trotuarele aeru pline de mașini, de nu puteai merge decât în șir indian, ca rațele!

    • matroz Răspunde

      @Unu sau Herr K Gabor:ai nu si prea ai dreptate!Sigur ca parcau si altii acolo-vorbesc de cei neagreati;se putea inchide fara nici-o problema aleea!Dar sa ai voie sa intri doar tu si doi vice, e prea mult.O fi egalitate dar nu pentru catei.Scuze puerile.Tii o autospeciala a politiei locale ce blocheaza intrarea cu un politist…pentru ce?In loc sa-i blochezi acolo ,mai bine i-ai pune sa-ti de-a lectii de circulatie in conditii de urgenta cu alcoolemia crescuta.Gabore,Gabore,o mai spun odata:esti baiat bun ,dar nu ai minte!!Nu ma crezi?Intreaba-l pe primarul din Carei!!!!!

  8. Sorin Răspunde

    Propun ca polițistului care este plătit din bani publici să primească spor pt. periculozitate deosebită căci dacă vine încă odată micul kermit devenit primar despotic cu aburi în cap și la volan Doamne ferește!
    Da apropo domn primar pe la asiatici nu văzurăți sisteme de acces cu cartelă și barieră?
    Calculați câte salarii ale unui polițist ar costa?
    Treziți-vă la realitate, lăsați prostiile, forțarea angajării tuturor pilelor și conduceți acest oraș în legalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.